Annonce:
Annonce:

TV: Retro-Arnold tjener 16 millioner på øl

Se den tidligere 'Governator's Super Bowl-reklame her

Annonce:
Følg NFL

Den skulle egentlig først vises under dette års Super Bowl, men en forsmag på en ølreklame med den østrigsk-amerikanske superstjerne har allerede nu set dagens lys. Det skete under Conference Final-kampene, som plejer at være udstillingsvindue for smagsprøver på årets Super Bowl-reklamer.

I reklamen for Bud Light, som du kan se udklip af over artiklen, er Terminator-skuespilleren udstyret med pagehår og pandebånd, klar til at spille bordtennis. Angiveligt fordi Bud Light gør dig klar til hvadsomhelst.

Sly og Arnold i fesen fængselsfilm

Svimlende dyr reklame
Schwarzenegger har ifølge New York Post tjent tre millioner dollar på at medvirke i reklamen. Det svarer til 16,5 millioner danske kroner.

Annonce:

Dermed skriver han sig ind i rækken af berømtheder, der har tjent en formue på at medvirke i Super Bowl-reklamer. Den inkluderer blandt andet Laurence Fishburne, Danica Patrick, Scarlett Johansson, David Beckham og Ben Kingsley.

Arnold: Jeg tabte millioner på politik

Reklamepladsen under afviklingen Super Bowl er yderst eftertragtet, og prisen for en 30 sekunders TV-reklame er ifølge ABC News fire millioner dollar, eller 22 millioner danske kroner. Den korte version af reklamen varer cirka 30 sekunder, så Bud Light har formenltig betalt væsentligt mere for reklamepladsen.

Arnold Schwarzenegger har tidligere medvirket i japanske reklamer, men det er første gang man ser ham i en amerikansk reklamefilm. Reklamen i dens fulde længde bliver i øvrigt kun vist under Super Bowl.


Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: