Annonce:
Annonce:

NFL: Se hvem der er bedst inden finalerne

Synd Brady og Manning ikke kan mødes i en Super Bowl. Deres to hold er NFL's bedste lige nu, men spiller som bekendt i samme conference

Annonce:
Følg NFL

Tilhængere af 49'ers og Seahawks er helt sikkert uenige, men de fleste football-fans ser nok mest frem til AFC-finalen mellem Denver Broncos og New England Patriots.

Det tredje møde i en conference-finale mellem de to måske bedste quarterbacks nogensinde er en sand lækkerbisken for elskere af amerikansk football.

San Francisco og Denver rykker nærmere Super Bowl

Men som om Manning mod Brady ikke var nok, så er Broncos og Patriots desuden de to bedste hold lige nu - lige en tand over NFC-finalisterne Seattle Seahawks og San Francisco 49'ers.

Det mener manden bag Ekstra Bladets formbarometer, offensiv koordinator og quarterback-træner på det danske A-landshold Thomas Brygmann.

TV: Skæbnedag for mesterlige Manning

Faktisk er det hold, Thomas Brygmann er mindst overbevist om efter kampene i divisional-runden, Seattle Seahawks, der ellers har NFL's mest frygtede hjemmebane.

Se formbarometret over de fire resterende hold i NFL lige herunder. Vi debatterer weekendens to conference-finaler i tv-programmet 'Den Offensive Linje' på onsdag her på ekstrabladet.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: