TV: Fantastisk trick i nattens NFL-brag

Green Bay Packers tog Chicago Bears på sengen i nattens divisionsopgør

NFL-storholdet Green Bay Packers tog natten til fredag første sejr i den spæde sæson, da det hjemme på Lambeau Field blev til en sejr på 23-10 over divisionsrivalerne fra Chicago Bears.

Packers knækkede ved stillingen 3-0 i slutningen af 2. quarter effektivt Bears med et trickspil, der førte til kampens første touchdown. Istedet for at holde bolden for kicker Mason Crosby i et field goal-forsøg, kastede punter Tim Masthay til tight end Tom Crabtree, som løb lige gennem Chicagos uforberedte forsvar til føring 9-0, som med ekstrapoint blev til 10-0.

Hjemmeholdet nåede også lige at sætte et field goal på tavlen til 13-0 inden pausen. Bears kom aldrig tættere på end 13-3 på et field goal i 3. quarter.

Se også:

Se også: Så meget tjener NFL-stjernerne

Green Bay Packers og quarterback Aaron Rodgers var i sidste sæson nærmest uovervindelige, da de gik igennem grundspillet med 15 sejre og blot et enkelt nederlag. Det blev dog skuffende til nederlag allerede i den første playoff-kamp mod de senere Superbowl-vindere fra New York Giants.

Den nye sæson startede i samme skure for storholdet, da det hjemme på Lambeau Field blev til et 30-22-nederlag mod San Francisco 49'ers.

Se Packers' trickspil på NFL's hjemmeside her. Kig efter videoen 'Special-teams trickery' i rullemenuen til højre på siden.

Se også:

Se også: Mestrene fik tæv i NFL-åbning

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen