Dansk tordenstøvle på vej til NFL-hæder

Den tidligere NFL-stjerne Morten Andersen er snublende nær på at komme i Hall of Fame, den fornemste hæder i amerikansk fodbold

Morten Andersen har en stor mulighed for at komme i NFL's Hall of Fame i år. (Foto: AP)
Morten Andersen har en stor mulighed for at komme i NFL's Hall of Fame i år. (Foto: AP)

For seks år siden stoppede Morten Andersen sin karriere i den amerikanske footballliga NFL efter 25 år som kicker i den folkekære sport.

I slutningen af sin fornemme karriere slog han en fuldstændig vild rekord. Han satte nemlig rekorden for flest point i NFL nogensinde, hvor han i alt scorede 2544 point.

Se også: NFL giver dansk legende kold skulder

Derfor burde han være en sikker mand i Hall of Fame, der er en kåring over de største legender i sporten.

Sidste år havde Morten Andersen første mulighed for at blive indlemmet, da man tidligst kan komme i Hall of Fame fem år efter, man har stoppet sin karriere.

I år er han dog kommet endnu tættere på den store hæder, da han er en blandt 25 kandidater, der stadig kan komme i betragtning til udvælgelsen.

Se også: Morten Andersen nomineret til Hall of Fame

Disse 25 bliver til 15 efter endnu en udvælgelse. De 15 der når gennem dette nåleøje, skal igennem en sidste udvælgelse, før de kan kalde sig medlem af Hall Of Fame.

Selv om Morten Andersen har slået scoringsrekorden i NFL, vandt han dog aldrig det vigtigste trofæ af alle, den eftertragtede Super Bowl-ring. I 1998 nåede han finalen, men tabte med sit hold Atlanta Falcons.

Men forhåbentlig kan han få et stort plaster på såret med den fornemme hæder.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere