NFL-mestrene lagde ud i overlegen stil

Seattle Seahawks viste i NFL-sæsonens første kamp mod Green Bay Packers, at holdet kan genvinde Super Bowl.

Seattle Seahawks og Marshawn Lynch fik en god start på NFL-sæsonen. De forsvarende mestre slog Green Bay Packers 36-16 (Foto: AP)
Seattle Seahawks og Marshawn Lynch fik en god start på NFL-sæsonen. De forsvarende mestre slog Green Bay Packers 36-16 (Foto: AP)

Efter den knusende sejr over Denver Broncos i dette års Super Bowl har Seattle Seahawks sat sig godt og grundigt på tronen i NFL-ligaen.

At holdet fra det nordvestlige USA bliver svært at vippe af den igen, blev understreget natten til fredag dansk tid, da den nye sæson blev indledt.

Se også: Kæmpe homo-ballade i NFL

Her vandt Seahawks komfortabelt med 36-16 over Green Bay Packers på hjemmebane.

Packers-quarterback Aaron Rodgers fik ikke megen arbejdsro af Seattle-forsvaret, men formåede dog at kaste en enkelt touchdown-pasning til Randall Cobb, mens John Kuhn løb sig til yderligere seks point.

Det nyttede bare ikke meget mod hjemmeholdets velsmurte offensiv, der med Russel Wilson i spidsen lavede hele fire touchdowns, herunder to af running backen Marshawn Lynch.

Se også: Nu starter NFL-festen: Det skal du holde øje med i år

Seattle Seahawks blev NFL-mestre med en 43-8-sejr i februar måneds Superbowl, og holdet spås gode chancer for at blive det første mandskab siden 2004, der genvinder titlen.

Søndag spilles hovedparten af de øvrige kampe i første spillerunde, som rundes af mandag med de to sidste opgør.

Se også: NFL er tilbage: Sådan får du overblikket

0 kommentarer
Vis kommentarer