Se det vanvittige TV-klip: NFL-stjerne karate-sparker modstander!

Saksespark, skøre pauseindslag og karatespark var en del af søndagens NFL-kampe. Se klippene her

Pittsburgh Steelers med LeVeon Bell og Antonio Brown besejrede Cleveland Browns 30-27. (Foto: AP)
Pittsburgh Steelers med LeVeon Bell og Antonio Brown besejrede Cleveland Browns 30-27. (Foto: AP)
Følg NFL

Antonio Brown forsøgte sig med forholdsvis utraditionelle metoder, da han i andet quarter af søndagens NFL-kamp mellem Pittsburgh Steelers og Cleveland Browns stormede mod touchdown.

Steelers' 26-årige wide receiver og punt returner nærmest karatesparkede Browns' punter Spencer Lanning i hjelmen efter et 46 yard-punt return, hvilket kostede Steelers en 15 yard-straf for 'unødvendig hårdhed'.

Se det vilde karatespark her

- Det var ikke meningen at skade ham. Jeg troede, at jeg kunne springe over ham. Det var bare et skidt resultat af et spil, sagde Antonio Brown, der løb 116 yards og scorede et touchdown på fem receptions, efterfølgende.

Han står sandsynligvis til en bøde nu.

- Vi må se. Jeg ville bare ikke såre nogen, kom det igen.

Det er ikke et år siden, hans holdkammerat hos Steelers, Terence Garvin, brækkede kæben på Kevin Huber fra Cincinnati Bengals, da han stormede mod en touchdown. Det kostede ham 25.000 dollars for præcis 'unødvendig hårdhed'.

Søndagens kampe bød på flere forrygende episoder.

Blandt andet Maurice Jones-Drews fumble. Oakland Raiders' running back blev tacklet godt og grundigt men ramte på forrygende vis bolden, så han fik saksesparket den tilbage til sin quarterback, Derek Carr, der greb den og lod sig falde.

Se den herunder

I Tampa, Florida bød pausen på lidt mere underholdning end normalt.

Bethune Cookman-bandet gav den gas på græsset med god musik, men samtidig insisterede placekicker Graham Gano på at varme op, hvilket afstedkom forvirring.

Gano blev set skubbe til en trombonespiller, så han kunne få lidt plads, hvad han efterfølgende beklagede.

- Min telefon var nærmest eksploderet, da jeg kom ned i omklædningsrummet, sagde han med et grin til pressen efterfølgende. TV-klippet var hurtigt blevet et viralt hit.

Gano havde angiveligt spurgt trombonespilleren pænt, om han ikke ville flytte sig, inden han gav ham et 'venligt' skub, som Gano selv formulerede det.

- Jeg hyggede mig nu meget godt med det. Det var jo ikke fordi, jeg forsøgte at slå ham ned eller sådan noget, sagde han.

Se Gano forsøge at varme op herunder
 

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind