NFL-stjerne slog sin søn: Jeg blev selv slået som barn

Adrian Peterson, der har slået sin søn, har fået lov til at træne med sin NFL-klub Minnesota Vikings igen.

Adrian Peterson med sin søn. (Foto: AP)
Adrian Peterson med sin søn. (Foto: AP)
Følg Sport
Følg NFL

NFL-stjernen Adrian Peterson brugte samme benhårde opdragelse og disciplin overfor sin søn, som den han selv er vokset op med. Det forklarede runningbacken mandag.

Episoden betød, at Minnesota Vikings-spilleren blev midlertidigt suspenderet, mens der kom flere oplysninger i sagen, hvor han angiveligt skulle have slået sin fireårige søn med så hårde slag med en gren fra et træ, at drengen havde mærker flere dage efter.

Peterson var derfor ikke med i søndagens 7-30-nederlag til New England Patriots. Men nu har Vikings givet ham lov til at træne med igen. Planen er, at han skal spille på søndag mod New Orleans.

Mandag aften dansk tid forklarede Peterson sig i sagen, der har vakt røre i den nordamerikanske fodboldliga, NFL, og over hele verden.

'Jeg har lært meget'
Peterson fortalte, at han brugte samme disciplin mod sin søn, som han selv var udsat for som barn.

- Jeg er nødt til at leve med det faktum, at da jeg disciplinerede min søn på samme måde, som jeg selv blev disciplineret som barn, så forvoldte jeg skade på min søn, som jeg aldrig havde til hensigt eller troede kunne ske.

NFL-stjerne mistænkes for at tæve sin søn

- Jeg har lært meget, og jeg må evaluere, hvordan jeg disciplinerer min søn i fremtiden, siger Peterson i en pressemeddelelse fra Minnesota Vikings.

- Dybt i mit hjerte har jeg altid troet, at jeg kunne være en af de fortabte unge på gaden, hvis jeg ikke var blevet opdraget med disciplin af mine forældre og andre familiemedlemmer, forklarer han.

Ikke børnemishandler
Peterson meldte sig selv til politiet tidligt lørdag morgen, og han blev løsladt mod kaution, inden en retssag venter næste år - efter den igangværende NFL-sæson.

Først herefter vil Vikings tage stilling til, om Peterson får lov til at blive på holdet. Indtil da må han gerne træne og spille kampe for holdet.

- Jeg er ikke en perfekt søn. Jeg er ikke en perfekt mand. Jeg er ikke en perfekt forælder, men jeg er uden tvivl ikke en børnemishandler,

Peterson siger desuden, at han har været til møde med en psykolog omkring sagen.

- Jeg elsker min søn, og jeg vil fortsætte med at blive en bedre forælder og lære fra alle fejl, jeg laver, lover han.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU