Av! NFL-spillers kamp slutter med ambulance-tur

I et forsøg på at forhindre et touchdown, lykkedes det kun Buffalo Bills' Aaron Williams at forhindre sig selv i at spille videre

Der er sjældent kampe i NFL, hvor der ikke er spilstop på grund af skader. Det er en stor del af spillet. Nogle skader er dog så voldsomme, at spilleren ikke kan forsætte.

Buffalo Bills’ Aaron Williams havde ikke selv været ude for alvorlige skader i sin karriere inden søndagens opgør mod Patriots, men lige i netop den kamp gik det galt for Williams

I et forsøg på at stoppe Julian Edelman i at score sit touchdown nummer to i kampen og give Patriots en føring på 34-13, blev Bills Williams skadet, da han i et spring prøvede at skubbe Edelman ud over sidelinjen.

Se den dramatiske situation i videoen øverst i artiklen

Resultatet af forsøget blev en slem nakkeskade til Williams. Han blev liggende på jorden, efter der blev scoret, og rejste sig ikke igen. Williams blev straks omringet af sine medspillere og trænere, inden han bliver hentet af en ambulance og kørt på hospitalet.

Imens Williams blev båret ind i ambulancen, samlede samtlige 52 Bills-spillere og -trænere sig i en rundkreds og bad for Williams.

Bills har meldt ud, at Williams forlod hospitalet søndag aften efter flere scanninger. Spillerens far meddeler at der ikke er sket noget meget alvorligt via Twitter.

- Tak for bønner og bekymringer om vores søn. Han har fuld bevægelse i alle lemmer. Bliv ved med at bede.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvor længe Williams skal sidde ude.

Kampen endte i øvrigt 40-32 til Patriots, som nu har vundet begge deres kampe i den nye sæson. Patriots er et af otte hold som stadig er ubesejret i denne NFL sæson. Buffalo Bills har indtil nu vundet en og tabt en kamp.

____________________________________________________________________________________________
Cam Newton fra Panthers stod for en touchdown i den mere kuriøse afdeling, da han efter kontakt med en Texans-forsvarer slog en kolbøtte i luften og videre ind i end zone under søndagens opgør.

Se det vilde touchdown her: