Bang! Her bliver uskyldig ramt af 149 kilo NFL-ondskab

Se det komiske tv-klip fra NFL, der viser, hvordan en tilfældig lydmand bliver smadret af NFL-spiller

Når du spiller amerikansk fodbold, så skal du være klar på at modtage nogle tæsk, for der bliver tacklet hårdt igennem. Faktisk er det så hårdt at spille, at du kun kan være på toppen i de få måneder fra september til januar, hvor turneringen spilles.

I Minnesota skal du imidlertid også være klar på at blive tacklet hårdt, hvis du bevæger dig rundt om banen. I søndagens NFL-kamp mellem Minnesota Vikings og Arizona Cardinals kom en stakkels lydmand til at løbe forbi spillertunnellen på det helt forkerte tidspunkt.

Hans manglende fornemmelse for timing gjorde, at han blev trumlet ned af de kampsultne spillere fra Minnesota Vikings, der i røg og damp kom spurtende ud mod banen.

Lydmanden slap lige nøjagtig forbi nummer 96 Brian Robison, der nåede at bremse sit løb, men defensive tackle Linval Joseph med nummer 98 kunne ikke nå at stoppe, og så stødte de 149 kilo ren ondskab ind i den stakkels lydmand, der røg i jorden med et brag.

Du kan selvfølgelig se det absurde tv-klip i tv-afspilleren over artiklen.

Natten til mandag skrev Peyton Manning sig ind som historiens største, mener Jimmy Bøjgaard (Foto: AP) Sport og Spil Superstjernen Manning: Startede som bolddreng for dansk kicker

Se også: Morten Andersen tæt på den største hæder

Se også: Kommentator fatter det ikke: Her afbryder fans topkamp med dildo

NFL-fans raser over dette catch:

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere