Betaler 5,5 millioner for unik oplevelse

En NFL-fan har betalt et større millionbeløb for en eksklusiv oplevelse med NFL-ikonet Tom Brady som del af en indsamling for udsatte under coronakrisen

Tom Brady har indsamlet 5,5 mio. kr. til All In Challenge. Her ses han med konen, Gisele Bündchen. Foto: Charles Sykes/Ritzau Scanpix
Tom Brady har indsamlet 5,5 mio. kr. til All In Challenge. Her ses han med konen, Gisele Bündchen. Foto: Charles Sykes/Ritzau Scanpix
Følg NFL

5,5 mio. kr.

Så meget har en heldig og velhavende NFL-fan betalt for en eksklusiv oplevelse, når den levende legende Tom Brady tager hul på den ny NFL-sæson i Tampa Bay Buccaneers.

Og bare rolig, millionbeløbet går hverken til den aldrende superstjerne eller NFL-holdet i Florida. Nej, de små 5,5 mio. kr. går ubeskåret til 'All In Challenge Foundation', som hjælper folk i nød under coronakrisen.

All In Challenge er en organisation, der udbyder oplevelser med sportsstjerner, berømtheder eller store firmaer. Pengene går til at skaffe mad til særligt børn, ældre og sundhedspersonale, der bliver berørt af coronakrisen i USA.

Torsdag var der ifølge CNN indsamlet 170 mio. kr. til organisationer som Feeding America, Meals on Wheels, America's Food Fund, World Central Kitchen and No Kid Hungry.

De 5,5 mio. kr., som All In-oplevelsen med Tom Brady indbringer, er den hidtidige topscorer blandt individuelle bidrag.

Brady-auktionen begyndte tirsdag på 340.000 kr., men 32 bud senere lukkede auktionen altså på de små 5,5 mio. kr.

Her accepterer Tom Brady sin All In Challenge:

Artiklen fortsætter under videoen.

Hvad kan den anonyme auktionsvinder så se frem til for sit millionbidrag?

Sådan her lød beskrivelsen på All In Challenge:

- Du kommer til at være tæt på Tom i denne historiske og hidtil usete oplevelse (sammen med tre venner), når han skal spille sin første kamp for Tampa Bay Buccaneers. Derudover kommer i til at deltage i enten en privat middag eller en privat træningssession med Tom - valget er dit og dine venners.

- Efter hvert ærefrygtindgydende øjeblik med denne moderne legende, får du hans første kampuniform og sko, som han har brugt i kampen. Øjeblikke som disse kommer ikke ofte i sport, nu kan du blive en del af det og al dets herlighed, lød det smukt om den særprægede oplevelse.

Sponsorkamp truer dansk EM-fest

Verdensstjerne i coronabommert

Fortryder beslutning: - Den vil blive fjernet

Jubler over nyhed: - Fuldstændig vanvittigt

Mere fra Ekstra Bladet+

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind