Annonce:
Annonce:

Beyoncés Super Bowl-afsløring: Jeg kommer til Danmark

Den musikalske superstjerne kommer til Danmark for at afholde koncert. Det annoncerede hun straks efter sit halftime-show ved Super Bowl

Annonce:
Følg NFL

Selvom det var Denver Broncos og Carolina Panthers, det drejede sig om i nat ved Super Bowl 50, så var der som altid også store forventninger til det store halftime-show, der plejer at lave overskrifter fra tid til anden.

Hvem husker ikke Justin Timberlakes og Janet Jacksons famøse bryst-stunt tilbage i 2004, der var det helt store samtaleemner i lang tid efter kampen og showet.

Helt kontroversielt var det ikke i nat, da Coldplay, Bruno Mars og Beyoncé underholdt publikum på stadion og millioner af seere bag skærmen, men én af kunstnerne brugte alligevel begivenheden til at annoncere en stor nyhed.

Straks efter sin optræden på grønsværen i San Francisco afslørede Beyoncé, at hun fra april skal på en kæmpe verdnes-turné, som også bringer hende til Danmark.

'The Formation World Tour' starter i april i Nordamerika, før turen går videre til Europa. Danskerne får glæde af popstjernen 24. juli, når hun besøger Parken i København.

Her vil hun med sikkerhed optræde med sin nye single 'Formation', som hun for første gang sang live på scenen ved nattens Super Bowl.

Se Beyoncés optræden i videoen øverst i artiklen, hvor du også kan nyde Coldplay og Bruno Mars.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: