Dansk koryfæ om vild Kane-drøm: - Han skal tage en anden hat på

Hvis Harry Kane skal have succes i NFL, skal han ændre sin mentale tilgang, mener Morten Andersen

Harry Kane på Tottenham Hotspur Stadium i forbindelse med NFL-kampen mellem Oakland Raiders og Chicago Bears. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix
Harry Kane på Tottenham Hotspur Stadium i forbindelse med NFL-kampen mellem Oakland Raiders og Chicago Bears. Foto: Andrew Couldridge/Ritzau Scanpix

De seneste uger er der spillet to NFL-kampe på det spritnye Tottenham Hotspur Stadium i London.

Her har Tottenham-profilen Harry Kane ikke været på banen, men fodboldstjernen har en drøm om at spille i verdens bedste liga for amerikansk fodbold, når karrieren med den runde bold er slut.

Helt så ligetil er det dog ikke, påpeger den tidligere NFL-kicker Morten Andersen, der spillede i ligaen i 25 sæsoner frem til karrierestoppet i 2007.

- Jeg tror, han skal tage en anden hat på mentalt - og først og fremmest andet udstyr. Husk, at han er vant til at spille i shorts og t-shirt - ikke skulderbeskyttere og hjelm.

- Det ændrer tingene. Det kræver evner at ramme med den præcision, du skal kunne under stort pres med kort betænkningstid, siger Andersen ifølge det britiske medie Daily Mail.

Harry Kane er selv stor fan af NFL og har luftet tanken om at prøve sig af på samme position som Morten Andersen om "10 til 12 år".

- Det kan være svært at få bolden op i den rette bane. Jeg siger ikke, at Harry Kane ikke kan gøre det, og jeg synes ikke, det er latterligt, men før vi kan krone ham som den største kicker i verden, så skal vi nok lige overveje det, siger Andersen.

Morten Andersen leverede selv store bedrifter i NFL. Foto: AP
Morten Andersen leverede selv store bedrifter i NFL. Foto: AP

Se også: Dansk landsholdsspiller får ny chef

Christian Eriksen er en 'letvægter' i lønbudgettet, hvis man regner i Real-kroner. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix Spansk fodbold - 14. okt. 2019 - kl. 13:50 Klar melding fra Madrid: Kan nemt overbyde Tottenham

Smilene er helt væk hos Tottenham i øjeblikket. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Totalt ydmyget - derfor sejler Tottenham

4 kommentarer
Vis kommentarer