Annonce:
Annonce:

Dansk NFL-legendes rekord slået

Morten Andersen måtte søndag afgive sin pointrekord i NFL til Adam Vinatieri i fra Indianapolis Colts

Annonce:
Følg NFL

Morten Andersen er ikke længere den mest scorende spiller i NFL's historie.

Helt som ventet blev den danske kicker passeret af kollegaen Adam Vinatieri, der med sit andet fieldgoal for Indianapolis Colts mod Oakland Raiders søndag aften kom op på 2547 point.

Det er lige nøjagtig tre flere end Morten Andersens knap 12 år gamle rekord, som Vinatieri undervejs tangerede med sit første fieldgoal.

45-årige Vinatieris karriere har strakt sig over 22 år siden debuten i 1996.

Her spillede han for New England Patriots med hvem han nåede at vinde tre Super Bowls, inden han skiftede til Indianapolis Colts i 2006. Med det samme fik han succes, for allerede i 2007 vandt ham med Colts sin fjerde Super Bowl.

Han har i alle årene været førstekicker og er derfor nu oppe på 337 kampe, der altså har kastet de imponerende 2547 point af sig.

Annonce:

I begyndelsen af oktober henviste Adam Vinatieri også Morten Andersen til andenpladsen i statistikken over flest scorede field goals i NFL.

Morten Andersen, der sidste år blev optaget i NFL's prestigefulde Hall of Fame, var hurtigt ude med en lykønskning til Vinatieri.

- Hej Adam. Det er Morten Andersen her, som siger hej fra golfbanen. Jeg vil ønske dig tillykke med at slå min all time-scoringsrekord og min all time field goal-rekord.

- Jeg sætter stor pris på, hvordan du har gjort det. Du har gjort det uden for i sneen. Du har gjort det inde. Du har gjort det på udebane og hjemmebane.

- Fantastisk arbejde. Jeg er stolt af dig, siger Morten Andersen i et videoindslag på hjemmesiden Pro Football Hall of Fame.

Danske Andreas vender tilbage til NFL

NFL-spiller løsladt efter 18 års fængsel

Superstjerner får USA til at hulke af grin

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: