Donald Trump i pinlig Super Bowl-brøler

Donald Trump ville lykønske Super Bowl-vinderne på Twitter, men det gik vist en anelse for stærkt

Få et hurtigt overblik over Super Bowl-natten her. Foto: Ritzau/KMBC. Redigering: Kristian Hansen

Med en sejr på 31-20 over San Francisco 49ers sikrede Kansas City Chiefs sig for anden gang i historien sejren i Super Bowl.

Det var første gang i 50 år, at holdet vandt, og det skulle naturligvis ikke gå ubemærket hen på den amerikanske præsidents flittigt brugte Twitter-konto.

Donald Trump lykønskede således Kansas City Chiefs med sejren - men også hele staten Kansas fik en hilsen med på vejen fra Donald Trump.

Artiklen fortsætter under tweetet..

Problemet er bare, at Kansas City Chiefs ikke holder til i delstaten Kansas, men derimod i nabostaten Missouri.

Det er naturligvis forvirrende, at en by med det navn ikke også er placeret i delstaten med samme navn, og misforståelsen kunne nok accepteres af de fleste, hvis det da ikke var, fordi tweetet ligefrem kom fra den amerikanske præsident.

Svarene til Trump væltede eksplosivt ind, så han selv eller nogle vakse medarbejdere var hurtige ved tasterne og fik slettet det oprindelige tweet og erstattet det med et mere retvisende. Uden at nævne noget om brøleren vel at mærke.

Artiklen fortsætter under tweetet..

Og så kan præsidenten så blot ærgre sig over, at internettet aldrig glemmer, som det også fremgår tydeligt af svarene til det nye tweet.

Køb adgang til at se AGF, Brøndby og FCKs kampe til Atlantic Cup her.

Kansas City Chiefs fejrer sejren i Super Bowl og blev efterfølgende lykønsket af Donald Trump. Foto: SHANNON STAPLETON/Ritzau Scanpix
Kansas City Chiefs fejrer sejren i Super Bowl og blev efterfølgende lykønsket af Donald Trump. Foto: SHANNON STAPLETON/Ritzau Scanpix
 

Foto: Tom Bennington/ Ritzau Scanpix NFL Kansas City Chiefs vinder Super Bowl

Christian Eriksen fik en time på banen, da Inter vandt 2-0 over Udinese. Foto: Claudio Villa/Getty Images Italiensk fodbold Inter bombede - da Eriksen var blevet skiftet ud

Penge var der nok af for Kobe. Foto: Andrew D. Bernstein/Getty Images Sport Så ekstremt rig var Kobe Bryant