Dyster med NFL-legender: Vi blæser dem ud

Golfspillerne Tiger Woods og Phil Mickelson dyster søndag i velgørenhedskamp med Peyton Manning og Tom Brady

Peyton Manning (foto) skal sammen med Tiger Woods forsøge at slå  Phil Mickelson og Tom Brady i en dyst over 18 huller på en golfbane i Florida søndag. Foto: Usa Today Sports/Ritzau Scanpix
Peyton Manning (foto) skal sammen med Tiger Woods forsøge at slå Phil Mickelson og Tom Brady i en dyst over 18 huller på en golfbane i Florida søndag. Foto: Usa Today Sports/Ritzau Scanpix

Golfhungrende amerikanere kan søndag opleve fire af landets største sportsstjerner dyste mod hinanden i en velgørenhedskamp, hvor overskuddet går til bekæmpelse af Covid-19.

Den 15-dobbelte majorvinder i golf, Tiger Woods, skal sammen med NFL-legenden Peyton Manning op mod Phil Mickelson, der har vundet fem majors, og den stadig aktive Tom Brady, der er den mest vindende quarterback i amerikansk fodbolds historie.

Dagen inden søndagens 'The Match: Champions for Charity' i Florida, kunne Tiger Woods tilsyneladende ikke stå for fristelsen til at drille Phil Mickelson.

- Når dagen er omme, vil vores hold vinde. Det er kun et spørgsmål om, hvor stor sejren bliver, siger Woods i et interview med Golf Digest, der er lagt på YouTube.

Showkampen vil blive afviklet uden tilskuere, men sendt direkte på tv.

- Bliver det tæt, eller blæser vi dem ud af banen? Vi vil ikke have, at seerne slukker, hvis vi vinder de første ni huller. Det vil ikke være så godt. Så vi vil nøjes med at vinde otte af de første ni. Eller noget i den stil, siger Woods.

Foto: Mike Ehrmann/Ritzau Scanpix
Foto: Mike Ehrmann/Ritzau Scanpix
 

Professionel golf ligger på grund af virusudbruddet stille. PGA Touren i USA har været suspenderet siden 12. marts, og European Tour er ligeledes sat på pause.

Derfor er søndagens dyst mellem de to hold over 18 huller en sjælden mulighed for at se direkte sport under viruspandemien.

Woods og tidligere quarterback Peyton Manning, der i 2016 trak sig tilbage efter sin anden sejr i Super Bowl, ser ud til at have de bedste chancer for at vinde.

Den 44-årige Woods er jævnligt gæst på den bane i Florida, hvor der skal spilles, og Peyton Manning har et lidt bedre handicap end Tom Brady.

Kone jagter utro stjerne med pistol

Betaler 5,5 millioner for unik oplevelse

Verdensstjerne i coronabommert