Efter NFL-drama: Grædefærdig skurk undskylder

Brandon Bostick fra Green Bay Packers føler, at han svigtede både sit hold, sin familie og alle i Green Bay-området i 28-22-nederlaget til Seattle i NFC-finalen

Jermaine Kearse i ekstase over sin scoring til 28-22 i overtime, som blev afgørende i en vanvittigt spændende NFC-finale. (Foto: AP)
Jermaine Kearse i ekstase over sin scoring til 28-22 i overtime, som blev afgørende i en vanvittigt spændende NFC-finale. (Foto: AP)

Hvilken kamp, hvilket drama!

For Green Bay Packers' Brandon Bostick bliver det svært at glemme, at han blev en af de afgørende faktorer, da Seattle Seahawks i en fantastisk NFC-finale anno 2015 gik fra at være bagud både 16-0 og 19-7 (med et par minutter tilbage af kampen) til at vinde 28-22 efter overtime og et af de vildeste dramaer i sæsonen, måske det vildeste, kampens betydning taget i betragtning.

De forsvarende Super Bowl-vindere fra Seattle kom aldrig rigtig i gang med kampen, før de var bagud 16-0 på egen bane og lignede tabere.

Sent i 3. quarter lavede Seattle et fantastisk trickspil til 16-7-reducering. Med to minutter tilbage af 4. quarter så det dog efterhånden kulsort ud alligevel, da Seattles quarterback Russell Wilson selv løb for touchdown - så stod den 19-14.

Derefter sparkede Seattle et onside-kick, hvor det gik helt galt for Brandon Bostick, som egentlig kun var på banen for at blokere - da bolden kom springende hans vej, kunne han ikke gribe den, hvorefter en Seattle-spiller sikrede sig bolden.

Se dramaets højdepunkter her:

Efter et touchdown til Seattle og et fieldgoal til Packers gik kampen i overtime, hvor Russell Wilson kastede et touchdown til Jermaine Kearse første gang, han fik bolden i hænderne.

- Jeg troede, jeg kunne lave spillet, men det kunne jeg tydeligvis ikke, sagde en dybt nedbøjet Bostick efter kampen.

- Jeg må prøve at håndtere det så godt, jeg kan. Jeg svigtede mit hold. Der var meget på spil i den her kamp. Jeg føler, at hvis jeg havde gjort mit job, som var at blokere, så ville Jordy (Nelson, red) grebet bolden, og så ville kampen have været færdig.

- Jeg tænker på mine holdkammerater og alle i Green Bay, min familie. Jeg føler, jeg har svigtet alle, sagde den grædefærdige Packers-spiller efter nederlaget.

Seattle Seahawks møder New England Patriots i Super Bowl XLIX, som spilles 1. februar på Phoenix Stadium i Arizona.

New England Patriots er klar til årets Super Bowl finale mod Seattle Seahawks. (Foto: AP) NFL Patriots spiller sig overlegent i Super Bowl-finale

0 kommentarer
Vis kommentarer