Efter strip-skandalen: Holdet begår ny bommert

Washington Redskins-præsidenten har udsendt en meddelelse, efter en grim historie om holdets cheerleaders er dukket op. Første udgave af den besked blev ikke særlig godt modtaget

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Cheerleader-skandalen ruller derudad i USA disse dage.

For få dage siden kom det frem, at NFL-holdet Washington Redskins havde behandlet cheerleaderne særdeles kritisabelt, og på en tur til Costa Rica var gået helt galt.

Cicinnatti Bengals' cheerleadere blev til tider tvunget til at tabe sig. Foto: Privat/Getty Images Sport og Spil Fyret for letpåklædt billede: Få indblik i den dystre cheerleader-verden

Kvinderne, som skulle have taget billeder til den årlige kalender, var blevet tvunget til at smide tøjet foran en række mandlige sponsorer og senere blive håndplukket til at agere partnere for dem på en natklub.

Kvinderne fortæller, at de føler sig nedgjort og ydmyget efter episoderne, der foregik under varme himmelstrøg i Costa Rica.

Den ansvarlige for holdets cheerleaders, Stephanie Jojokian, afviste at have udstukket den slags ordre, men nu går den øverstbefalende ind og kræver klarhed over det hele.

Klub-præsident Bruce Allen har sendt en meddelelse ud, hvor han fortæller, hvor alvorligt organisationen tager disse oplysninger.

- Redskins er meget bekymret over de anklager i New York Times, som omhandler holdets cheerleaders. Vi går ind i det med det samme, lyder det i begyndelsen.

Præsidenten fortæller, at de har talt med en række nuværende og tidligere cheerleader,  og han hævder, at de har hørt mange udsagn, der direkte går imod de oplysninger, som mediet bragte. Undersøgelsen er dog ikke forbi.

Allen fortæller yderligere, at han er klar til at lade hammeren falde, hvis der er nogen, der har dummet sig så groft, som New York beskrev.

- Hvis det viser sig, at nogen af vores medarbejdere har optrådt upassende, så vil det medføre store konskvenser.

Ny bommert
Derudover fortæller, at man har stor respekt for cheerleaderne generelt og prøver at skabe sikkert miljø for dem.

Redskins begik dog endnu en bommert, da meddelelsen skulle ud.

Selve beskeden har ikke vakt særlig stor harme, men i første omgang optrådte den med et billede af hepperkoret i baggrunden, og her fik man masser af negativ feedback for billedvalget.

Her kunne man se heppekoret i færd med nogle udstrækningsøvelser, hvor især en enkelt bagdel fik en fremtrædende placering. Det fandt mange upassende, når nu sagen var så alvorlig.

Redskins pillede første undskyldning ned fra de sociale medier og valgte dernæst en meget mere neutral baggrund.

Det nye kuld af cheerleaders hos Redskins gør sig klar til den kommende sæson:

NFL Kommentatorernes værste mareridt: Tevita Tuli'aki'ono Tuipulotu Mosese Va'hae Fehoko Faletau Vea

Lingerie Football League blev i 2013 til Legends Football League, men det har ikke ændret ved synet på spillerne, fortæller tidligere spiller. Foto: All Over Anden sport Football med bryster og hotpants: Vi var udnyttede sexobjekter

Karen Barritza mistede kort før nytår 2015 sin far. Han levede og åndede for hendes karriere og havde det svært med, at hun ikke nåede samme mål som kollegaen Caroline Wozniacki. Foto: Olivia Loftlund Sport og Spil Karens far overfaldt rival: Hun var SÅ provokerende

Peter Foldgast mistede sin bror i 2010. Foto: Lars Krabbe/Ritzau Scanpix Sport og Spil Superliga-stjerne: Min bror forsvandt og blev fundet død

Foto: Henning Bagger/Scanpix/Ritzau NFL Dårligt nyt for dansk legende: Rekorden er i fare

2 kommentarer
Vis kommentarer