Famler efter fordums styrke: Nu gør verdens bedste comeback

Peyton Manning er igen skadesfri og ventes søndag at gøre comeback for Denver Broncos, der ikke har fået det optimale ud af quaterbacken i denne sæson

Peyton Manning har døjet med en fodskade, men nu er den stærke quaterback klar til comeback. (Foto: AP)
Peyton Manning har døjet med en fodskade, men nu er den stærke quaterback klar til comeback. (Foto: AP)

Superstjernen i amerikansk fodbold Peyton Manning er klar til at gøre en forskel for Denver Broncos i det forestående NFL-slutspil.

I første omgang er han klar til en plads på bænken, når Denver Broncos søndag runder grundspillet af med kampen mod San Diego Chargers.

Quarterbacken har døjet med en fodskade siden midten af november, men ventes med i søndagens opgør som backup for Brock Osweiler.

- Han har været god og har trænet godt. Det har været en fin uge, siger Denver Broncos træner, Gary Kubiak.

Se også: NFL-stjerne skal undersøges: Wada bekymret

Manning har været kendt som en af sportens bedste quarterbacks gennem omkring 15 år, men i denne sæson har den 39-årige Manning haft sværere ved at gøre en positiv forskel.

I november ramte han overskrifterne for det negative, da en tv-dokumentar beskyldte ham for - gennem sin kone - at have købt væksthormonet HGH tilbage i 2011.

NFL forbød i 2011 brugen af HGH, men det var først i 2014, at ligaen begyndte at teste for brugen af det forbudte væksthormon. Selv har Peyton Manning afvist beskyldningerne som "det pure opspind".

Manning er fem gange i karrieren er kåret til NFL's mest værdifulde spiller.

En levende legende: Her slår Peyton Manning NFL-rekord

4 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere