Frygteligt: NFL-spiller ramt i drive-by-skyderi

Den tidligere New York Jets- og Tennessee Titans-spiller Chris Johnson slap med et skudsår i armen, da han og to venner blev beskudt i Orlando. Den ene ven døde ved skyderiet

Chris Johnson er heldigvis uden for livsfare, efter han og to venner blev beskudt søndag morgen. (Foto: AP)
Chris Johnson er heldigvis uden for livsfare, efter han og to venner blev beskudt søndag morgen. (Foto: AP)

Den amerikanske football-liga NFL er blevet berygtet for at være hjemsted for flere skandaler, mærkværdige episoder og kontroverser fra dens spillere.

Hvem husker ikke OJ Simpsons drabsag, Michael Vicks arrangerede hundeslagsmål og Lawrence Taylors sex- og narkoskandaler - bare for at nævne nogle få?

Og endnu en gang er en NFL-spiller kommet i søgelyset uden for banen. Denne gang bærer spilleren dog ikke skylden i en opsigtsvækkende sag.

Se også: Skal NFL-stjerne til at sniffe kokain her?

Den tidligere New York Jets- og Tennessee Titans-spiller Chris Johnson blev natten til søndag beskudt, mens han kørte rundt i Orlando med to af hans venner.

Johnson blev ramt i armen, men skulle efter de foreløbige meldinger være uskadt. Vennen, som var chauffør i bilen, slap dog ikke så heldigt og døde efter at være blevet ramt af flere skud.

Ifølge de amerikanske medier kørte gerningsmændene op ved siden af Johnsons bil, da de ventede ved rødt lys, og begyndte pludseligt at affyre skud afsted mod Johnsons bil.

Se også: NFL-skandale under opsejling

Den tredje mand i bilen blev også ramt, men han skulle også være uden for livsfare. Det er stadig uvist, hvem gerningsmændene er, og hvad motivet var i drive-by-skyderiet.

Johnson er officielt en free agent, efter New York Jets ikke valgte at forlænge hans aftale denne måned.

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere