Fyringer rammer cheftrænere og en præsident i NFL

Mandag bød på flere trænerfyringer i NFL og en fyring af en klubpræsident efter afslutningen på grundspillet

Pat Shurmur er blevet fyret. Foto: USA TODAY USPW/Ritzau Scanpix
Pat Shurmur er blevet fyret. Foto: USA TODAY USPW/Ritzau Scanpix

Efter grundspillet ligger det fast, hvilke hold der når med i slutspillet i NFL, men det står også klart, hvilke hold der har skuffet i sæsonen.

Natten til mandag blev det afgjort, hvilke 12 hold der deltager i slutspillet fra AFC og NFC, og derfor blev mandag også en blodig omgang i flere klubber, hvor trænere og en præsident blev smidt på porten.

I New York Giants blev cheftræner Pat Shurmur fyret efter et grundspil, der bød på 12 nederlag og blot fire sejre.

Det kostede den 54-årige cheftræner jobbet efter flere skuffende sæsoner for holdet, der fire gang har vundet Super Bowl.

- De seneste to sæsoner har været en fortsættelse af, hvad der har været en meget vanskelig og skuffende periode for vores hold.

- Vi forstår, hvor frustrerede vores fans er. De forventer mere af os, og vi forventer mere af os selv, siger John Tisch, der er medejer og formand i New York Giants, til klubbens hjemmeside.

Pat Shurmur blev hentet ind fra et job som offensiv koordinator i Minnesota Vikings efter en skuffende 2017-sæson i Giants.

Natten til mandag blev cheftræner Freddie Kitchens ligeledes fyret i Cleveland Browns efter nederlaget på 23-33 til Cincinnati Bengals.

45-årige Kitchens nåede dermed en enkelt sæson i jobbet, da Jimmy og Dee Haslam, som ejer klubben, mistede tilliden til cheftræneren.

- Vi takker Freddie for hans hårde arbejde og engagement, men vi så ikke muligheden for forbedring med ham som cheftræner, udtaler ejerne ifølge Reuters.

Freddie Kitchens er færdig i Cleveland Browns. Foto: Scott Galvin/Ritzau Scanpix
Freddie Kitchens er færdig i Cleveland Browns. Foto: Scott Galvin/Ritzau Scanpix

Cleveland Browns hentede seks sejre og led ti nederlag i grundspillet.

I Washington Redskins måtte topchefen, Bruce Allen, sige farvel til jobbet med titlen som klubpræsident. Det meddelte holdejer Daniel Snyder i en meddelelse mandag på klubbens hjemmeside.

- Efter afslutningen på denne sæson er Bruce Allen blevet løst fra sine forpligtelser som præsident for Washington Redskins.

- Ligesom vores passionerede fans anerkender jeg, at vi ikke har levet op til den høje standard, som tidligere Redskins-hold, - trænere og -spillere har sat før os, udtaler Snyder blandt andet.

Bruce Allen er dermed fortid efter ti sæsoner i klubben, efter at han tiltrådte i december i 2009.

I denne sæson opnåede klubben tre sejre og 13 nederlag.

Jan Pytlick og Karen Brødgaard har et personlig venskab ved siden af håndbold, så fyringen gjorde ondt på den tidligere streg- og landsholdsspiller. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix Håndbold Enig i egen fyring

Jublen vil ingen ende tage for Liverpool. Foto: Ritzau Scanpix/Andrew Yates Sport og Spil Magtdemonstration! Holdet som ingen kan slå

Her er nogle af de mest specielle og anderledes stadions kloden over. Foto: PR, Ron C Angle/BEI/REX/All Over Press og AP Sport og Spil Her er verdens vildeste stadions

Cicinnatti Bengals' cheerleadere blev til tider tvunget til at tabe sig. Foto: Privat/Getty Images Sport og Spil Fyret for letpåklædt billede: Få indblik i den dystre cheerleader-verden

1 kommentar
Vis kommentarer