Annonce:
Annonce:

Groteske forhold: Wembley smadret inden storkamp

Mandagens storkamp i Premier League bliver spillet på et græstæppe, der slet ikke når at komme sig over søndagens NFL-opgør

Annonce:
Følg NFL

Mens disse linjer skrives - og nok også mens de læses - er et hold mennesker på overarbejde i det nordvestlige London.

De har fået til opgave at udbedre de skader, en busfuld amerikanere søndag forvoldte på noget af det helligste, engelske fodboldfans kender til; Wembley Stadium.

Kampen søndag mellem Jacksonville Jaguars og Philadelphia Eagles var henlagt til London og var som sådan underholdende at overvære. Men der blev gået til den de to NFL-mandskaber imellem.

Som det sig hør og bør i amerikansk fodbold.

Og det satte omgående sine spor på græsset, der, som billederne viser, ikke er, hvad græs bør være. I hvert fald når Josep Guardiola og Mauricio Pochettino kommer forbi med deres stjerner og vil spille lækker kombinationsfodbold.

Annonce:

Greenkeeperne er sandsynligvis dygtige. Men det ligner en umulig mission at få fremtryllet det billardtæppe, især de to managere sukker efter.

NFL-kampen har som ventet især været hård for det midterste del af banen, der ifølge flere engelske medier nu består af 'en grim, brun stribe ned gennem midten'.

Egentlig skulle Tottenham på nuværende tidspunkt have indfundet sig på sit nye stadion, men forsinkelser har gjort, at man nu står med denne tandpine - at skulle afvikle både den ene og den anden sport i løbet af kort tid.

På pressemødet før kampen havde Guardiola skruet den diplomatiske mine på.

- Det er, hvad det er. Jeg er ret sikker på, at Tottenham har en god greenkeeper, jeg er ret sikker på, Premier League ikke bryder sig om det.

Annonce:

- Også Tottenham. Forhåbentlig kan Tottenham gøre deres stadion færdig hurtigst muligt. Det er ikke nødvendigt at brokke sig, vi tilpasser os hurtigt. Det bliver ikke perfekt, men vi må tilpasse os og spille på den måde, sagde spanieren og tilføjede, at han er klar på at ændre i startopstillingen, hvis det kræves.

- Vi træffer en beslutning om den bedste startopstilling, og så må vi se.

I sidste måned stod Wembley også med store problemer i kølvandet på Anthony Joshuas storkamp mod Alexander Povetkin. Der kom Barcelona på besøg onsdagen efter i Champions League, og her var især midten hærget.

Dengang havde man fire dage til at komme sig. I denne situation er der 24 timer.

Danske fans i krig - nægter at føje amerikansk milliardær

NFL-spiller løsladt efter 18 års fængsel

Efter kæmpe drama: Superstjerner får million-straf

Dybt berørt Schmeichel begræder tabet af klubejer

Hylder pilot efter helikopter-tragedien: Aldrig set noget lignende

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: