Annonce:
Annonce:

Historisk øjeblik for Hjalte

Hjalte Froholdt var på banen til tre ekstrapoint og et field goal i New England Patriots' første sæsonkamp og blev dermed første dansker i NFL, der ikke er kicker

Hjalte Froholdt blev draftet af Patriots sidste år. Søndag fik han endelig debut i verdens bedste liga for amerikansk fodbold. Foto: Maddie Meyer/Ritzau Scanpix
Hjalte Froholdt blev draftet af Patriots sidste år. Søndag fik han endelig debut i verdens bedste liga for amerikansk fodbold. Foto: Maddie Meyer/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg NFL

Den 24-årige dansker Hjalte Froholdt gjorde søndag aften sit indtog i verdens bedste liga for amerikansk fodbold, NFL.

Det skete, da han fik debut for New England Patriots, der vandt over Miami Dolphins i sæsonens første spillerunde.

21-11 lød sejrscifrene til hjemmeholdet.

Hjalte Froholdt spiller på den offensive linje, hvis primære opgave er at beskytte quarterbacken og skabe huller til løbespillet.

Han var som ventet ikke en del af Patriots' startopstilling.

Alligevel blev det altså til debut for Froholdt, der blev skiftet ind, når Patriots' kicker, Nick Folk, skulle forsøge at sparke point i hus. Det skete fire gange - nemlig i forbindelse med tre ekstrapoint og et enkelt field goal.

Froholdt nøjedes derfor med nogle relativt simple opgaver i sin første kamp, men dem løste han også, som han skulle.

Annonce:

Kicker Nick Folk scorede på de tre ekstrapoint, men brændte sit field goal, der også var et relativt langt et af slagsen. Det mislykkede forsøg kunne i hvert fald på ingen måde kædes tilbage til danske Froholdt.

Opgøret mellem Patriots og Dolphins var ikke kun interessant i dansk perspektiv. Det bød således også på den profilerede quarterback Cam Newtons første kamp i en Patriots-uniform.

Patriots har sagt farvel til quarterback Tom Brady, der i to årtier var symbolet på det stærke Patriots-mandskab, der vandt Super Bowl seks gange. 43-årige Brady er i stedet skiftet til Tampa Bay Buccaneers.

Hans afløser, Newton, fik søndag en fin debut for Patriots.

Den 31-årige quarterback viste blandt andet flere prøver på, at han - i modsætning til Brady - er en trussel i løbespillet. 15 gange løb han således med bolden for i alt 75 yards og to touchdowns.

I kastespillet var den tidligere Carolina Panthers-stjerne også solid. Han lykkedes med 15 af sine 19 kast for i alt 155 yards.

NFL-sæsonen er ligesom mange andre sportsbegivenheder påvirket af coronapandemien. Det betyder blandt andet, at holdene spiller for lukkede døre eller med et begrænset antal publikum på stadion.

Her kammer det over for Fox-vært

Fænomenet får vanvittig kontrakt

Afhængig af porno og alkohol

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: