Hvem tror du fik idéen? Dansk par gift på NFL-stadion

Et dansk par valgte et noget utraditionelt bryllup, der giver genklang helt ovre i USA. Se brylluppet i videoen herunder

Se parret i det enorme bryllup med plads til over 80.000 tilskuere her. Video: KameraOne

Et dansk par valgte en noget utraditionel løsning, da de ville gifte sig. 32-årige Christian Visholm og 36-årige Kristine Visholm ville gerne gifte sig ude for Danmarks grænser, men efter at have overvejet og derefter droppet Las Vegas som mulighed, endte de med det gigantiske fodboldstadium, Lambeau Field, der normalt er hjem til NFL-holdet Green Bay Packers.

Og nej, det var ikke Kristines idé.

- Jeg må sige, at stadionbrylluppet var nok min ide, men så har jeg så bare en kæreste, nu kone, der var med på idéen fra starten af, fortæller Christian Visholm fra Slagelse til Ekstra Bladet.

Deres bryllup har givet genlyd helt ovre i USA, hvor et lokalt medie har lavet et tv-indslag og artikel om parrets bryllup under overskriften 'Couple from Denmark flies thousands of miles to marry at Lambeau Field'.

Christian Visolm har været fan af fodboldholdet i 15-16 år, så derfor faldt det ham helt naturligt. Parret havde taget det tætteste af familien med, så de ikke skulle snydes for brylluppet, men Visholm mener nu nok, at de ellers efterhånden er vant til, at parret ikke er så traditionelle.

Se det anderledes bryllup i videoen over artiklen!

Krigsveteran sætter ild til 1500 kroners NFL-billetter i protest