Kan blive mangemillionær med NFL-kontrakt

New England Patriots' nye danske spiller Hjalte Froholdt kan blive forgyldt af at spille i NFL

Hjalte Froholdt i Arkansas i februar. Foto: Trevor Ruszkowski/USA TODAY Sports/Ritzau Scanpix
Hjalte Froholdt i Arkansas i februar. Foto: Trevor Ruszkowski/USA TODAY Sports/Ritzau Scanpix

Den nyslåede danske NFL-spiller Hjalte Froholdt kan komme til at tjene op mod 21,7 millioner kroner.

Det kræver, at han får en fireårig kontrakt - hvilket er standard for rookies - hos sit nye hold, New England Patriots, og bliver i alle fire år.

Det oplyser TV3 Sport.

Den 22-årige danske offensive linjemand, der måler 195 centimeter og vejer 139 kilo, er allerede garanteret omkring 720.000 dollar - svarende til 4,8 millioner kroner.

De penge får rookies i bonus for at skrive under på en kontrakt. Kontrakten er ikke skrevet under endnu, men det bør være en formalitet.

Hjalte Froholdt blev valgt som nummer 118 i årets draft i fjerde runde.

Ifølge det danske hjemmeside om amerikansk fodbold gulklud.dk vil Froholdt i løbet af de næste fire år tjene henholdsvis 3,2, 3,8, 4,42 og 5,02 millioner kroner om året.

Mediet skriver, at de 3,2 millioner kroner for det første år næsten også er sikret, da det er sjældent, at en spiller bliver fyret i sit første år.

Se også: Unik og alsidig: Valgt som første i NFL-draften

Se også: Nu begynder global fodboldkrig

Se også: Hylder comeback: - Største i sportens historie

Cicinnatti Bengals' cheerleadere blev til tider tvunget til at tabe sig. Foto: Privat/Getty Images Sport og Spil Fyret for letpåklædt billede: Få indblik i den dystre cheerleader-verden

Henze-systemet går ud på at finde nogle af markedets mest sikre odds. Beløbet, du better for, vil blive større og større i takt med, at du vinder på flere bets. Foto: Claus Bonnerup Tips og guides Forvandler 100 kr. til en million: Henriks system slår lotto og skrabespil

7 kommentarer
Vis kommentarer