Katastrofe-kast: Her ødelægger han Super Bowl-drømmen med misser

Det blev til to hjemmesejre, da NFL-slutspillet begyndte natten til søndag. Og det blev samtidig til en stor og kostbar fejl

Det blev til to hjemmesejre, da slutspillet i NFL blev indledt natten til søndag dansk tid.

Houston Texans vandt 27-14 hjemme over Oakland Raiders i AFC Conference, mens Seattle Seahawks vandt klart med 26-6 hjemme over Detroit Lions i NFC Conference.

Både Houston og Oakland havde problemer på quarterbackpositionen, gæsterne dog de største, før kampen på NRG Stadium i Houston.

Her skal Super Bowl, finalen i NFL, spilles 5. februar.

Oakland Raiders, der havde vundet 12 af 16 kampe i grundspillet, måtte stille med tredjevalget Connor Cook på grund af skader. Det var hans første kamp i NFL som startende quarterback.

Netop Connor Cook havde i 4. quarter mulighed for at spille sit hold tættere på en touchdown, som kunne have skåret Houstons føring ned til seks med fire minutter igen. Men reserven missede med et alt for højt kast til receiveren, som blev intercepted.

Se Cooks kæmpe misser her:

Den brøler kom Cook og Raiders sig aldrig over.

Houston havde - også på grund af en skade - genindsat Brock Osweiler på positionen, efter at han ellers var blevet degraderet i de sidste kampe i grundspillet.

Brock Osweiler formåede imidlertid både at kaste for et touchdown og selv løbe bolden ind i endzone en enkelt gang, hvilket var medvirkende til at sikre sejren.

Houston Texans får det langt sværere i holdets videre færd i slutspillet, for i den næste kamp skal holdet spille på udebane grundet placeringen i grundspillet.

I næste runde skal Houston møde enten New England Patriots eller Kansas City Chiefs.

Modstanderen afhænger af udfaldet af søndagens kamp mellem Pittsburgh Steelers og Miami Dolphins.

I NFC Conference var Detroit Lions nogenlunde med frem til fjerde og sidste quarter mod Seattle Seahawks, der førte 10-6.

Men så scorede hjemmeholdet 16 point og sikrede den komfortable sejr.

Seattle Seahawks møder Atlanta Falcons på udebane i den næste kamp i slutspillet.

NFL-drøm rykker nærmere: Dansker får kæmpe chance

Morten Andersen er tæt på den ypperste hæder

Seks NFL-hold mangler træner efter massefyring: De kan blive de næste