Kommentator fatter det ikke: Her afbryder fans topkamp med dildo

Det lignede et flag, men det var noget helt andet, der kom på banen fra tilskuerne...

Natten til mandag tørnede New England Patriots og Buffalo Bills sammen i den amerikanske football-turnering NFL, og selvom det var Patriots, der løb med sejren, så var det hjemmeholdets fans, der løb med opmærksomheden.

Med tre minutter igen af tredje quarter blev Bills stoppet lige før endzonen, og da dommeren fløjtede af, så blev noget kastet på banen. De amerikanske kommentatorer troede først, at der var flag på spillet, som det hedder, når der er sket noget ureglementeret, men det var ikke tilfældet.

- Nogle fans kastede et eller andet på banen. Jeg troede det var et flag, men det var ikke gult. Vi kan med andre ord se bort fra det. Ja, det var bestemt ikke noget flag, lød det fra de amerikanske kommentatorer.

Og de amerikanske kommentatorer havde ret. Det viser sig nemlig, at det var en Bills-fan, der havde kastet en dildo ind på banen.

SE KLIPPET ØVERST

Uden for tv-kameraerne blev tilskuerne vidne til, at dommer Keith Washington med to resolutte spark fjernede sex-legetøjet fra banen.

New England Patriots er nu oppe på syv sejre i otte kampe, mens Buffalo Bills er to'er i AFC East med fire sejre og fire nederlag.

Kealia Ohai scorede i sin debut for det amerikanske landshold mod Schweiz i sidste uge. (F NFL Nyt sports-superpar: VM-helt render med Wozniackis flirt

NFL TV: Voldsom tackling sender træneren på hospitalet

Silverdome i staten Michigan i USA er blot et af eksemplerne på sportsbygninger og -komplekser, der i dag forfalder. Foto: Daniel Mears/AP Sport I frit forfald: Se sportens forladte arenaer

Foto: AP/Ivan Sekretarev Sport Sexede sportsfolk: Her er de 10 hotteste atleter

Natten til mandag skrev Peyton Manning sig ind som historiens største, mener Jimmy Bøjgaard (Foto: AP) Sport Superstjernen Manning: Startede som bolddreng for dansk kicker

Foto: AP, Polfoto og All Over. Sport Homo-porno, trans-sex og diller-billeder: De største sex-skandaler i sportsverdenen

 

1 kommentar
Vis kommentarer