Annonce:
Annonce:

Lig fundet i stjernens hjem: Politiet efterforsker muligt drab

Et lig er blevet fundet i New York Giants-spilleren Janoris Jenkins’ hus. Politiet efterforsker sagen som drab

Et lig er blevet fundet i et hus, der tilhører New York Giants-spilleren Janoris Jeniks
Et lig er blevet fundet i et hus, der tilhører New York Giants-spilleren Janoris Jeniks
Annonce:
Følg NFL

Naboerne til NFL-stjernen Janoris Jenkins’ hus i Fair Lawn, New Jersey, fik sig noget af et chok, da de kunne se politiet troppe talrigt op på atletens adresse tirsdag.

Her blev der fundet et lig, der senere hen blev identificeret som den 25-årige Roosevelt Rene, en ven af familien, der har boet i huset. Det skriver det amerikanske medie ESPN.

Ifølge mediet behandler politiet sagen som et drab, og man mistænker, at Rene er blevet kvalt. Jenkins var ikke til stede, da liget blev opdaget.

Han har opholdt sig i Florida, siden han blev færdig med en træningslejr med sit hold New York Giants.

Naboerne til huset fortæller til New York Post, at der ofte bor folk i huset i New Jersey, når Jenkins er i Florida, hvor han er født og opvokset.

De fortæller desuden, at Jenkins til daglig bor i huset med sin kæreste og sin bror.

Annonce:

- De er virkelig venlige, og når NFL-sæsonen er slut, tager de til Florida, siger naboen Danielle Barnes til New York Post.

Jenkins er blevet rådet af sine advokater til at blive i Florida, mens sagen efterforskes, og hans arbejdsgiver New York Giants oplyser ifølge ESPN, at klubben er opmærksom på sagen og følger udviklingen tæt.

29-årige Janoris Jenkins har tidligere haft problemer med loven. I 2009 blev han arresteret nær en bar, hvor han havde været oppe at slås. Han forsøgte at flygte, men politiet indhentede ham og var nødsaget til at bruge en strømpistol. To år senere blev han anholdt for besiddelse af marihuana, og han blev derfor smidt ud af sit collegehold.

Senere fik han styr på tilværelsen, og han formåede at komme i NFL. Efter tre år hos St. Louis Rams skiftede han i 2016 til New York Giants.

Kroatisk arrogance inden dansk VM-brag: - De er ingen forhindring

Maradona chokerede alt og alle: Nu forklarer han galskaben

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: