Mistænkelig opførsel: NFL-stjerne skiller mobil ad efter drab

Den tidligere NFL-stjerne Aaron Hernandez blev spottet af et overvågningskamera kort efter drabet på sin forlovede søsters kæreste

Hvorfor skal han skille sin mobil ad? Det spørgsmål er på manges læber i USA lige nu. (Video: AP)

25-årige Aaron Hernandez har om nogen ret til at fortryde sine handlinger. I en alder af blot 23 var han på toppen af sin karriere og fast mand hos de nybagte Super Bowl-vindere New England Patriots.

17. juni 2013 blev det hele taget fra ham, da han koldblodigt myrdede sin 27-årige ven Odin Lloyd efter en slåskamp på et diskotek få dage forinden.

Aaron Hernandez tog Lloyd, der var Hernandez' forlovedes søsters kæreste med hen til et øde sted, hvor han skød sin ven i ryggen i ren henrettelsesstil.

I dag er Aaron Hernandez’ retssag fortsat i gang i Massachusetts.

NFL-profil anholdt for mord

NFL-stjerne anholdt: Henrettede sin ven

Tirsdag blev juryen sat til at se en video, der viser, hvordan Aaron Hernandez, dagen efter drabet, øjensynligt pillede sin mobil fra hinanden og samlede den igen foran politistationen, mens han ringede fra sin advokats mobiltelefon.

Detektiven Michael Elliott fortalte til retten, at Hernandez var ankommet sent om aften til den pågældende politistation. Elliot fortalte videre, at han brugte overvågningskameraet til at optage, hvad Hernandez lavede.

Det vides endnu ikke, hvorfor Aaron Hernandez skulle skille sin mobil ad. Juryen fik heller ikke at vide, at det var hans advokats telefon, han ringede fra.

Den tidligere NFL-stjerne skal dog ikke regne med at slippe fri. Efter den første mordsag venter en sag, hvor han er anklaget for et dobbeltdrab, ligesom der efter den sag venter en civilretssag, hvor Hernandez af en ven er anklaget for at skyde sin ven i ansigtet.

Når alt det er slut, kan Aaron Hernandez se fra til flere søgsmål fra efterladte til de tre ofre.

Der var ingen Super Bowl-fest til Aaron Hernandez, der nok kommer til at være i spjældet i rigtig lang tid. (Foto: AP/Ted Fitzgerald)
Der var ingen Super Bowl-fest til Aaron Hernandez, der nok kommer til at være i spjældet i rigtig lang tid. (Foto: AP/Ted Fitzgerald)
 

Seneste nyt

Det er fuldstændig hat og brille

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.