Nattens mirakel alle taler om: Det bedste nogensinde!

Julian Edelmans fremragende catch holdt Patriots inde i Super Bowl og var afgørende for, at holdet vendte finalen

Der findes catches. Der findes vigtige catch. Og så findes der helt ustyrligt vigtige catch, som nærmest redder en hel Super Bowl for ens eget hold....

Sådan et stod Patriots Julian Edelman for i nat, da han holdt sit hold New England Patriots i live i den 51. udgave af Super Bowl. Catchet over dem alle. DÉT catch, der reddede kampen for Patriots.

Med 2.30 minut tilbage af catch stod Edelman for miraklet, da han stærkt presset af hele TRE Atlanta Falcons-spillere på mirakuløs vis griber en ellers umulig bold med en hånd, taber den igen, men få centimeter før den rammer jorden alligevel holder sikrer sig bolden og giver Patriots ny første down.


Få øjeblikke senere scorer Patriots touch down og får tvunget kampen i overtid, hvor de afgører det hele til deres fordel.

Catchet, som af amerikanske medier får slynget 'episk' efter sig, hyldes overalt i verden, hvor NFL-fans verden over nærmest taber kæben over Edelmans præstation.

Rekordmager Tom Brady var også fuld af beundring over holdkammeratens bedrift.

- Jeg fatter ikke, hvordan han greb den. Det er et af de bedste catch nogensinde. Jeg tror ikke, han ved, hvordan han greb den. Det var spektakulært, sagde Brady efter kampen.

Patriots vandt dermed Super Bowl for 5. gang i historien

TV: Se den utrolige aktion her:

Se også: Efter dramatisk rekordshow: Derfor vil finalen blive husket for altid

Se også: Vanvittigt comeback: Brady vinder femte Super Bowl

Sport og Spil Ligaen der rystede hele verden: Skandalernes holdeplads

65 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere