Annonce:
Annonce:

NFL er tilbage: Her er lønkongerne

Det er hårdt arbejde at spille i NFL. Til gengæld bliver stjernerne betalt rigtigt godt. Her er de højst lønnede spillere på de 32 hold

Calvin Johnson er en af de bedst lønnede spillere i NFL (Foto: AP)
Calvin Johnson er en af de bedst lønnede spillere i NFL (Foto: AP)
Annonce:
Følg NFL

Natten til fredag dansk tid sparkes det hele i gang igen. NFL er tilbage, og vi har kigget nærmere på, hvad de mange veltrænede atleter kan sætte ind på kontoen i jagten på Super Bowl.

Ville du have gættet, at Drew Brees var NFL’s bedst betalte spiller i 2015-sæsonen, når vi måler på løn og bonusser?

Det skal ikke udelukkes, at Drew Brees går med til at lægge sin kontrakt om. Men Brees’ store løn skyldes, at han i 2012 og 2013 hjalp sit hold ud af alvorlige problemer med salary cap, og da Saints stadig har lidt plads under salary cap, ser Brees altså ud til at forblive ligaens bedst lønnede spiller.

Domstol ophæver Bradys karantæne i Deflategate

Annonce:

På de andre positioner er Calvin Johnson, Darrelle Revis, Charles Johnson, Trent Williams, Josh Scobee og Clay Matthews de højst betalte, mens Adrian Peterson er milevidt foran de andre Running Backs på 2015-honoraret.

Det er hårdt arbejde at spille i NFL. Til gengæld bliver stjernerne betalt rigtigt godt. Her er de højst lønnede spillere på de 32 hold.

At quarterback-positionen er central for et holds skæbne ses på de store lønninger, spillere på positionen har.

Halvdelen af ligaens QB’s er på 13 millioner dollars i årsløn eller mere, mens Andrew Luck og Russell Wilson er de bedste ”bargains” med årsomkostninger lige omkring syv millioner dollars, før Wilson næste år stiger vildt i pris med sin nye kontrakt, ligesom Luck helt sikkert kommer i top 10 med en årsløn ikke så langt fra 20 millioner dollars.

Ligaen der rystede hele verden: Skandalernes holdeplads

Annonce:

Quarterbacks løber med kassen
Skal man have forvisning om, hvor mange penge der er i NFL i dag, kan man tjekke listen over de aktive NFL-spillere, der har tjent mest i deres karrierer. Igen er det quarterbacks, der løber med pengene, med defensive end Julius Peppers og Arizonalegenden Larry Fitzgerald som de eneste undtagelser.

Du kan se pengelisten herunder. Og husk, at Ekstra Bladet og Tipsbladets NFL-magasin er på gaden. Køb det i kiosken eller direkte her

TV: Få NFL forklaret - Her er reglerne til football

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU
Annonce:
Annonce: