NFL-legende stopper karrieren efter 18 år

Den legendariske quarterback Peyton Manning stopper sin karriere efter 18 år i NFL

Peyton Manning har spillet sin sidste NFL-kamp. (Foto: AP)
Peyton Manning har spillet sin sidste NFL-kamp. (Foto: AP)

En af de største spillere i NFL's historie har netop valgt at trække sig tilbage.

Quarterbacken Peyton Manning rundede sin 18 år lange karriere af med at stå i spidsen for Denver Broncos, der vandt Super Bowl 50.

Og finalen - som blev hans anden Super Bowl-sejr i karrieren - blev samtidig den sidste kamp for 39-årige Manning.

Se også: Avis: NFL-legende går på pension efter Super Bowl-triumf

Denver Broncos har nemlig sendt officiel meddelelse ud, hvor de bekræfter legendens karrierestop, efter at flere medier allerede har erfaret, at det var slut.

Det skriver flere medier heriblandt ESPN.

Se også: Den mærkværdige Super Bowl-scene: Derfor jublede brormand ikke

- Denver Broncos er meget stolte af at have kunnet kalde Peyton Manning for vores quarterback de seneste fire år, og vi kan ikke takke ham nok for det, han har tilført vores klub og vores lokalsamfund.

Førsteklasses ambassadør
- Peyton har været en førsteklasses ambassadør, som har gjort tingene på den rette måde og har haft en meget positiv indflydelse på Broncos. Vi ser frem til at fejre, at han bliver indført i både Broncos’ Ring of Fame og ligaens Hall of Fame, skriver klubben i meddelelsen.

Inden Manning kom til Brocos i 2011, havde han 13 succesfulde sæsoner hos Indianapolis Colts, med hvem han satte et hav af individuelle rekorder. Fire gange blev han kåret som ligaens bedste spiller i 2007, hjemtog han Super Bowl med holdet.

Natten til mandag skrev Peyton Manning sig ind som historiens største, mener Jimmy Bøjgaard (Foto: AP) Sport og Spil Superstjernen Manning: Startede som bolddreng for dansk kicker

Manning er dog blevet heftigt kritiseret i den seneste sæson, hvor det har været tydeligt, at han ikke længere kunne levere på et konstant tårnhøjt niveau.

Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at han vælger at stille pigskoene på hylden kort før sin 40 års fødselsdag.

Her har Manning lige vundet Super Bowl for anden gang:

6 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere