Annonce:
Annonce:

NFL-spillers hoved revet rundt - mister kun en kontaktlinse

Det virker til, at NFL-spillere er lavet af noget særligt, når man ser dem rejser sig efter den ene voldsomme tackling efter den anden. Det fik man endnu et bevis på i weekenden

Annonce:
Følg NFL

Det er ikke nogen hemmelighed, at NFL-spillere skal kunne klare lidt af hvert.

Det er mere reglen end undtagelsen, at en spiller kommer til skade - og en hjernerystelse er slet ikke et særsyn i denne sportsgren - tværtimod.

Af og til er vi dog som seere og tilskuere til amerikanske fodboldkampe også vidner til tacklinger, hvor spilleren helt mirakuløst ikke bliver alvorligt skadet. En af disse situationer udspillede sig i weekenden, da Cleveland Browns og Pittsburgh Steelers tørnede sammen søndag.

I anden quarter modtog Browns' quarterback Johnny Manziel bolden fra en af sine holdkammerater og lagde an til at kaste bolden i dybden. Men den mission lykkedes aldrig for ham.

For ud af det blå dukkede Steelers linebacker Arthur Moats frem og tog hårdt fat i Manziels hjelm med hånden. Quarterbackens hoved blev herefter revet fuldstændig rundt - og han faldt pladask til jorden efterfølgende.

Annonce:

Tacklingen var voldsom - og ulovlig - og i de langsomme gengivelser så den endnu værre ud. Men på mirakuløs vis kom Manziel ikke slemt til skade og rejste sig hurtigt op igen. Faktisk mistede han kun den ene kontaktlinse i episoden.

Se den vanvittige tackling i videoen øverst i artiklen

Manziel forsatte da også kampen uden problemer, mens Moats kun fik en advarsel for sin voldsomme handling, der kunne have endt meget værre for hans modstander.

Moats er ikke kendt for at være en svinsk spiller, og han undskyldte da også efter kampen på Twitter. Men mon ikke NFL's disciplinærudvalg kigger på hændelsen igen og vurderer, om Steelers-spilleren ikke fortjener en hårdere straf.

I en anden NFL-kamp denne weekend slog legenden Peyton Manning en vild rekord. Denver-quarterbacken har nu kastet flere yards end nogen anden spiller i NFL-historien.

Se den historiske bedrift i videoen herunder:

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: