Annonce:
Annonce:

NFL-stjerne blottede sig i Dubai

En kvindelig turist fik sig i maj noget af en oplevelse med den amerikanske fodboldstjerne Antonio Brown, da han i flere omgang blottede sine kønsdele over for hende og de fremmødte gæster ved Armani Hotels pool i Dubai

Antonio Brown var i Dubai for at se sin gode kammerat Floyd Mayweather bokse Foto: Walik Goshorn/Ritzau Scanpix
Antonio Brown var i Dubai for at se sin gode kammerat Floyd Mayweather bokse Foto: Walik Goshorn/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg NFL

Det er efterhånden svært at skelne mellem, om den amerikanske fodboldstjerne Antonio Brown er professionel atlet eller professionel provokatør.

Spilleren, der på nuværende tidspunkt er klubløs, er i hvert fald igen kommet i vælten for at opføre sig hovedløst uden for banen. Det fremgår af en video, der er blevet offentliggjort af det amerikanske medie New York Post.

Videoen viser en lettere uheldig episode fra maj, hvor Antonio Brown plaskede rundt i Armani Hotels pool i Dubai.

Svømmeturen udviklede sig hurtigt til langt mere end en nedkølende dukkert fra emiratets varme temperaturer, da stjernen blottede sine bare balder for øjnene en af hotellets kvindelige gæster og løftede sig selv op ved hjælp af poolens kant for at fremvise sine kønsdele foran de fremmødte gæster ved poolen.

Annonce:

Videoen er optaget fra poolkanten af en af hotellets andre gæster, og under hele optagelsen bliver spilleren opmuntret til at te sig tosset af de mandlige poolgæster, der blot ser til, mens stjernen gnubber sig op ad den hjælpeløse kvindelige turist.

Som det fremgår af videoen forsøger kvinden at grine ad hele spektaklet, men da spilleren tog fat i hende og kastede hende rundt i vandet, blev det for meget for hende.

Ifølge New York Post, der har talt med to af de tilstedeværende gæster, fortsatte fodboldstjernen med sine blottende og anmassende aktiviteter, efter at kameraet slukkede. Brown blev kort efter bedt om at forlade hotellet.

Spilleren har lørdag kommenteret episoden til en journalist, hvor spilleren i en besked skriver 'gør, hvad du skal, I hvide fi***-drenge er allerede døde'.

Widereceiveren står på nuværende tidspunkt uden klub, efter at han i januar blev fyret fra sit tidligere hold Tampa Bay Buccaneers, fordi han midt under en kamp mellem Buccaneers og New York Jets begyndte at tage sit udstyr af og valgte at løbe fra banen, alt imens han vinkede farvel til de fremmødte fans.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: