Annonce:
Annonce:

NFL-stjerne død i ulykke

Den tredobbelte Super Bowl-vinder David Patten er afgået ved døde efter en motorcykelulykke. Han blev 47 år

David Patten har mistet livet i en trafikulykke. Foto: Steven Senne/AP/Ritzau Scanpix
David Patten har mistet livet i en trafikulykke. Foto: Steven Senne/AP/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg NFL

En stor sorg har ramt det store footballhold New England Patriots, idet holdets tidligere wide receiver og tredobbelte Super Bowl-vinder David Patten døde tidligt fredag morgen dansk tid. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Patten, der blot blev 47 år, var torsdag aften lokal tid involveret i en trafikulykke i South Carolina, da han på sin motorcykel af en eller anden grund kørte over i den forkerte vognbane. Her blev han ramt frontalt af en modkørende bil og han blev dræbt på stedet.

De lokale myndigheder er i gang med at undersøge, hvad der lå til grund for ulykken.

David Patten kom til NFL i 1997, hvor han udrafted fik en kontrakt med New York Giants, hvor han spillede i tre sæsoner, inden han skiftede til Cleveland Browns.

Det var dog først året efter, i 2001, at han for alvor fik gang i karrieren. Her skiftede han tiol New England Patriots med hvem han vandt Super Bowl i 2002, 2004 og 2005.

Annonce:

Efter det tog han til Washington Redskins og siden til New Orleans Saints, inden han vendte tilbage til først Cleveland og senere til New England, hvor han indstillede karrieren i 2010.

New England Patriots' legendariske træner Bill Belichick er dybt berørt af tragedien:

- Det knuser mit hjerte at høre om Davids triste endeligt i sådan en ung alder. Jeg er taknemmelig over at have trænet ham. Han er en vigtig person og spiller i Patriots' historie, uden hvem vi ikke havde vundet Super Bowl.

- Jeg sætter især pris på David for hans professionelle rejse. Som ingen anden var David et billede på u-glamourøse hårdtarbejdende spiller, der trodsede svære odds for ikke blot at spille sig til en plads i NFL, men til at blive en nøglespiller på flere mesterskabshold.

- Jeg kan tale for alle, der havde den fornøjelse at være omkring David, og sige, at hans arbejdsmoral, positive energi og karakter var helt i top. Min dybfølte kondolence går til hans familie og kære, siger Belichick.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: