NFL-stjerne havde indbrud under Super Bowl

Indbrudstyve slog til mod Rob Gronkowski, mens han befandt sig i Minneapolis for at spille Super Bowl

New England Patriots-stjernen Rob Gronkowski er vendt hjem til et indbrudsramt hus efter nederlaget til Philadelphia Eagles i Super Bowl.

Indbrudstyvene har været på spil på Gronkowskis bopæl i byen Foxborough nær Boston, mens spilleren befandt i Minneapolis, hvor årets finale i NFL fandt sted natten til mandag.

Politiet oplyser til avisen Boston Globe, at tyvene er brudt ind i flere pengeskabe, og at der muligvis er fjernet nogle våben.

Gronkowski tabte Super Bowl, og da han kom hjem var nedturen total. Foto: AP
Gronkowski tabte Super Bowl, og da han kom hjem var nedturen total. Foto: AP
 

Indbruddet foregik ifølge politiet på et tidspunkt, hvor huset var forladt, så ingen er kommet til skade.

Det nøjagtige tidspunkt for indbruddet er endnu ikke kommet frem, men 28-årige Gronkowski har været væk i flere dage i forbindelse med finalen i NFL, før han vendte tilbage til sit hus op af mandagen.

New England Patriots havde chancen for at vinde Super Bowl for andet år i træk, men holdet måtte se sig besejret med 33-41 af Philadelphia Eagles.

Gronkowski spillede en stor kamp for New England Patriots med to touchdowns.

Tre spiller fra NFL-holdet Philadelphia Eagles vil ikke hyldes af Donald Trump i det hvide hus. Foto: NFL Super Bowl-vindere boykotter Trump

Foto: John Mersits/CSM/REX/ All Over NFL Amerikansk sportsstjerne død - kun 26 år gammel

Foto: AP, Polfoto og All Over. Sport og Spil Homo-porno, trans-sex og diller-billeder: De største sex-skandaler i sportsverdenen

0 kommentarer
Vis kommentarer