NFL-topbrag går pointamok i rekordkamp

Los Angeles Rams vandt natten til tirsdag med hele 54-51 over Kansas City Chiefs i en historisk kamp

Følg NFL

Der var lagt op til mange point, da to af NFL's tophold, Los Angeles Rams og Kansas City Chiefs, natten til tirsdag dansk tid tørnede sammen. Men at kampen skulle blive historisk, havde de færreste nok regnet med.

Ikke desto mindre gik de to hold pointamok, og efter en dramatisk afslutning kunne hjemmeholdet Los Angeles Rams juble over en rekordsejr på hele 54-51.

Det er første gang i NFL's historie, at begge hold i en kamp scorer mere end 50 point. Med 105 point tilsammen skriver kampen sig ind i historien som den tredjemest pointrige nogensinde.

Kun 58-48-sejren til Cincinnati Bengals over Cleveland Browns i 2004 og Washington Redskins' storsejr på 72-41 over New York Giants i 1966 indeholdt flere point.

Inden kampen havde både Los Angeles Rams og Kansas City Chiefs ni sejre og blot et enkelt nederlag i sæsonen, hvilket sammen med New Orleans Saints var bedst af alle i grundspillet.

Hjemmeholdet fra Los Angeles lagde ud som lyn og torden og kom foran 13-0. Men gæsterne rejste sig hurtigt, og ved pausen var stillingen 23-23.

Føringen skiftede side mere end en håndfuld gange i løbet af opgøret, og det afgørende touchdown fra Los Angeles Rams-quarterback Jared Goff til Gerald Everett faldt med 1 minut og 49 sekunder tilbage.

Kansas City Chiefs nåede to boldbesiddelser til at ændre billedet, men begge gange kastede en ellers storspillende Patrick Mahomes en interception.

Dermed nåede han op på tre interceptions i kampen foruden to fumbles. Men han leverede også hele seks touchdownkast.

Jared Goff kastede fire touchdowns og løb selv for et enkelt touchdown i en pragtkamp fra hans side, der heller ikke indeholdt interceptions.

Trods nederlaget er Kansas City Chiefs fortsat bedst i AFC med ni sejre og to nederlag, mens Los Angeles Rams fører an i NFC med ti sejre og et enkelt nederlag. New Orleans Saints har dog spillet en kamp færre og kan komme på omgangshøjde i NFC.

Overfaldt homoseksuel stjerne: Så mødte de hinanden igen

Dårligt nyt om frygtelig ulykke: Værre end først antaget

Smider Eriksen på forsiden: Juventus holder skarpt øje

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind