NFL's største stjerne i trekantsdrama: Model-kone forbød ham at se Trumps datter

Ifølge Donald Trumps tidligere kommunikationschef var Tom Bradys kone skyld i, at superstjernen måtte melde afbud til Det Hvide Hus, fordi hun var jaloux på Trumps datter, Ivanka

Ivanka Trump under G20-topmødet i Hamborg i sommer. Foto: AP/Evan Vucci
Ivanka Trump under G20-topmødet i Hamborg i sommer. Foto: AP/Evan Vucci

Verdens bedste quarterback gennem tiderne? Mange vil nok pege på New England Patriots' Tom Brady.

Den titel kom i hvert fald tættere på at tilfalde den amerikanske fodboldlegende, da han som den eneste offensive spiller nogen sinde vandt sin femte Super Bowl tidligere på året - endda for samme hold. Traditionen tro bliver vinderne af USA's største sportsbegivenhed inviteret en tur i den Hvide Hus, hvor spillerne bliver hyldet.

I år skulle New England Patriots efter Super Bowl-sejren over Atlanta Falcons i vanlig stil til den dyreste adresse i Washington, hvor den nyligt tiltrådte præsident, Donald Trump, skulle modtage holdet.

I valgkampen havde Tom Brady officielt støttet Trump, som han også ses med privat, og derfor vakte det en del opsigt, da superstjernen meldte afbud i sidste øjeblik.

Nu fortæller Donald Trumps tidligere kommunikationschef Anthony Scaramucci til det amerikanske medie TMZ, at afbuddet angiveligt skyldes en jaloux kone - den brasilianske supermodel Giselle Bündchen som Brady blev gift med i 2009.

- Jeg ved ikke hundrede procent, hvorfor han (Brady red.) ikke mødte op i Det Hvide Hus, men mit gæt er, at Giselle var jaloux og ikke ønskede. at han tog afsted.

Tom Brady med konen Giselle Bündchen til et gallashow tidligere på året. Foto: All over press
Tom Brady med konen Giselle Bündchen til et gallashow tidligere på året. Foto: All over press
 

Jalousien skulle ifølge Scaramucci skyldes Donald Trumps datter, Ivanka.

- Måske var der på et tidspunkt et forhold mellem ham og Ivanka, men jeg ved det ikke. Det kan have været et forhold til en anden, men jeg siger bare, at jeg tror, der var en person, som var skyld i afbuddet. 

Ivanka Trump skulle være årsagen til jalousien fra Tom Bradys kone. Foto: All over press
Ivanka Trump skulle være årsagen til jalousien fra Tom Bradys kone. Foto: All over press
 

Selv fortalte Tom Brady tidligere på året til TMZ, at afbuddet skyldtes en helt andet og mere uskyldig ting.

- Det gjorde jeg for at tilbringe noget tid med min mor, og I ved, at det betyder rigtig meget for mig.

Anthony Scaramucci nåede kun at være kommunikationschef for Donald Trump i en opsigtsvækkende kort periode på 11 dage, før han blev fyret af præsidenten for at have 'brændt sin troværdighed'.

Se også: Tom Brady og Patriots skuffer i NFL-åbner

Forskellen på Trump og Obamas møder med New England Patriots ser enorm ud på disse billeder, men sandheden er dog en anden (forrest på det nederste billede er det pressen, man kan se). Foto: AP/EB NFL - 20. apr. 2017 - kl. 12:58 Nu sker det igen for Trump: Sandheden var bare en anden

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere