Pensioneret NFL-stjerne dræbt efter trafikskænderi

Will Smith var en af NFL's store forsvarsstjerner i et årti. Søndag blev han skudt og dræbt i New Orleans

NFL-stjerne Will Smith blev skudt og dræbt søndag. Se optagelser fra gerningsstedet og 'mugshot' af den mistænkte gerningsmand Cardell Hayes her. (AP/SNTV)

I USA er flere sportsfolk lige så kendte for kedelige sager uden for banen, som de er for deres atletiske evner inde på den.

Søndag blev det desværre til endnu en af de kedelige sager, da den tidligere NFL-stjerne Will Smith blev dræbt på klos hold af en skydegal mand midt på en vej i New Orleans. Smith blev kun 34 år. Det meddeler Juan Barnes, en talsmand fra New Orleans politi, ifølge usatoday.com.

Den forhenværende New Orleans Saints defensiv linjemand endte i en glohed diskussion med en vred herre midt på vejen, fordi Smith var blevet påkørt af manden, og det resulterede i, at Smith røg videre ind i en anden billist.

Midt i en voldsom ordudveksling mellem de to trak manden angiveligt en pistol frem og skød Smith adskillige gange over alt på kroppen. Smith døde på stedet. Hans kone Racquel blev også ramt af skud. Men heldigvis overlevede hun de to kugler, der gik i benet på hende.

Samme morgen blev den 28-årige mand Cardell Hayes anholdt og tiltalt for overlagt mord på Will Smith, efter Hayes erkendte sin skyld i sagen.

Krimi Mystisk O.J. Simpson-kniv er ikke forsvundet mordvåben

Det er langt fra første gang, at 28-årige Heyes har hilst på politiet, fordi han langt fra har kunne overholde loven. I 2014 blev han kendt skyldig i at bære ulovligt våben og for at være i besiddelse af stoffer. Det skriver The Advocate.  

Will Smiths familie reagerede på hans tragiske død med en pressemeddelelse via politiet senere søndag.

- Vi er glade for den store støtte og for bønnerne. Vi beder jer om fortsat at respektere familiens privatliv, da den sørger over tabet af en hengiven mand, far og ven, lyder det i pressemeddelelsen.

Smith efterlader sig tre børn og sin kone.

Den nu afdøde, 34-årige amerikanske fodboldspiller præsterede hele 67,5 sacks i sine 10 år for New Orleans Saints. Det palcerer ham på en fjerdeplads over flest sacks i klubbens historie. Karrieren sluttede i 2013, efter Smith fik revet et ledbånd over i knæet.

Han blev valgt som 18 under draften til NFL i 2004.

Will Smiths død har straks fået stor opmærksomhed på Twitter.

- Jeg sørger over tabet af en god ven og en fremragende holdkammerat. Meningsløs tragedie. Lad os alle bede for Raquel og deres børn, skriver New Orleans' quarterback Drew Brees på Twitter.

Også den amerikanske tv-personlighed Kim Kardashian sender en hilsen til den dræbte eks-NFL-stjerne:

1 af 2 (Foto: AP)
2 af 2 (Foto: AP)
12 kommentarer
Vis kommentarer