Annonce:
Annonce:

Se det vilde Super Bowl-foto: Er det bolden eller armen?

Han spillede Super Bowl to uger efter at have brækket armen, nu viser han armen frem

Er det bolden? Nej, det er den brækkede arm, som NFL-linebackeren Thomas Davis spillede hele Super Bowl med (Foto: Instagram)
Er det bolden? Nej, det er den brækkede arm, som NFL-linebackeren Thomas Davis spillede hele Super Bowl med (Foto: Instagram)
Annonce:
Følg NFL

32-årige Thomas Davis var en af de få spillere fra Carolina Panthers, der kunne være sin indsats bekendt i Super Bowl-nederlaget til Denver Broncos.

Syv tacklinger blev det til i finalen, hvor der ellers ikke ville have været nogen, der havde undret sig, hvis Davis havde spillet under niveau.

Han brækkede nemlig underarmen i den sidste kamp blot to uger inden Super Bowl, men alligevel spillede han den store finale.

Dagen derpå har spilleren postet et foto af sin brækkede arm. Umiddelbart kunne det ligne et billede af bolden, men der er altså tale om linebackerens arm, der er syet godt og grundigt sammen.

Annonce:

- Det her indlæg handler ikke om mig, eller hvor hård jeg er. Det handler ikke om at belyse mig eller mine skader. Vores læger og trænere gjorde et utroligt job, der gav mig chancen for at komme tilbage på banen. Det her indlæg handler blot om at vise, hvor meget jeg elsker mine brødre og #PantherNation. Tak for al støtten, skriver Davis.

Den mærkværdige Super Bowl-scene: Derfor jublede brormand ikke

Superstjernen Manning: Startede som bolddreng for dansk kicker

Allerede i minutterne efter at have brækket armen i den afsluttende NFC-finale to uger inden Super Bowl, slog Davis fast, at han nok skulle blive klar til sit livs kamp i sin 11. sæson i ligaen.

- Jeg har to uger til at hele op, og jeg kommer til at bruge hvert eneste minut. Come on, I kender mig. Jeg misser altså ikke Super Bowl, sagde Davis og fik altså ret.

I Super Bowl-finalen leverede Davis ikke blot syv tacklinger, men var også manden bag et stort stop af runningback C.J.Anderson, så Denver Broncos var nødt til at punte.

NFL-profil vil spille Super Bowl med brækket arm

Efter Super Bowl-nederlaget var QB-stjernen Cam Newton vred og udvandrede:

Se det utrolige halftime-show herunder

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: