Stjal den mest værdifulde trøje nogensinde - men den er umulig at sælge

Tom Bradys stjålne spilletrøje fra Super Bowl-triumfen vurderes til 3,5 mio. kr., men de penge kommer den tarvelige tyveknægt aldrig i nærheden af

Tom Brady mangler stadig sin spilletrøje fra Super Bowl-triumfen. Foto: AP Photo/Matt Slocum
Tom Brady mangler stadig sin spilletrøje fra Super Bowl-triumfen. Foto: AP Photo/Matt Slocum

Superstjernen Tom Brady blev den helt store helt for New England Patriots, da han natten til mandag dansk tid ledte sit hold til en historisk Super Bowl-sejr på 34-28 over Atlanta Falcons efter at have været bagud med 28-3 frem til tredje quarter.

Men efter at have modtaget Vince Lombardi-trofæet og sin femte Super Bowl-ring, måtte Tom Brady efterfølgende i omklædningsrummet konstatere, at en tyv havde været på spil og stjålet den spilletrøje, Brady havde fuldført sin historiske bedrift i.

- Har nogen set min kamptrøje. Jeg lagde den i tasken. Jeg puttede den helt sikkert, 100 procent, i min taske. Den kommer nok snart på eBay, siger en ærgerlig i Brady i klippet herunder:

På pressemødet dagen efter Super Bowl-triumfen meddelte Tom Brady, at hans trøje stadig er væk, og han beder folk om at holde øje med den på eBay.

Se Bradys appel på pressemødet øverst i artiklen.

Ifølge New York Post har New England Patriots meldt tyveriet til politiet i Houston, hvor dette års Super Bowl blev spillet, som vil gøre alt for at opklare sagen.

- I Texas sætter vi stor pris på gæstfrihed og football. Tom Bradys trøje har en enorm historisk værdi, og den kaldes den mest værdifulde NFL-trøje nogensinde. Trøjen var nok endt i Hall of Fame en dag, så det er vigtigt, historien ikke slutter med, at trøjen blev stjålet i Texas, siger politichef Dan Patrick.

Her leverer Brady og Patriots historisk Super Bowl-comeback:

Og Tom Bradys trøje er ganske rigtigt yderst værdifuld. Ifølge auktionsekspert Ken Goldin vurderes trøjen til cirka 3,5 millioner danske kroner, men tyveknægten har ikke en jordisk chance for at slippe af med tyvekosterne.

- Den er mange penge værd, men vurderingen er baseret på, at den ikke er stjålet og ellers fri for en hæftelse, tilbageholdsret eller andre krav. Og trøjen er umulig at sælge lige nu, for der er ikke en sjæl i verden, der ikke ved, den er stjålet, siger Ken Goldin og giver tyven et gratis råd med på vejen:

- Jeg ville hyre en advokat, give trøjen til advokaten og være tilfreds, hvis der var en findeløn, lyder det fra Goldin.

Med sejren over Falcons er New England Patriots blot én Super Bowl-sejr fra at udligne Pittsburgh Steelers' rekord på seks. Patriots er dog det hold, der har været i flest finaler i historien. Ni er det blevet til i alt.

Og med eller uden den historiske trøje, kan Tom Brady trøste sig med, at han er den eneste quarterback i historien, der kan vise fem Super Bowl-ringe frem.

Se også: Blev historisk i nat: Men så spolerede tarvelig tyv stjernens fest

Se også: Hånet for at forlade Super Bowl før tid: Her er Hollywood-stjernens forklaring

Se også: Voldsomme seertal: Super Bowl tæt på at tage rekorden

Se også: Tabte Super Bowl-væddemål: Tennisbabe skal på date med fan

13 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere