Annonce:
Annonce:

Stjerne anklager lufthavnspersonale for seksuelt overgreb

Sebastian Joseph-Day langer kraftigt ud efter lufthavnspersonalet i John Wayne Airport

Foto: G-Jun Yam/Ritzau Scanpix
Foto: G-Jun Yam/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg NFL

Det er nok de færreste, der ligefrem forbinder et securitytjek i lufthavnen med en behagelig oplevelse.

Men sikkerhedstjekket i John Wayne Airport blev alligevel for meget for Los Angeles Chargers-stjernen Sebastian Joseph-Day, der nu langer kraftigt ud efter lufthavnspersonalet.

I et opslag på Twitter anklager NFL-spilleren personalet for at have udsat ham for seksuelt overgreb.

- Jeg er virkelig lige blevet udsat for seksuelt overgreb af personalet i John Wayne Airport. Efter at jeg bad herren pænt om at stoppe, fordi jeg var ubehageligt til mode og følte, at denne del af tjekket var unødvendigt (efter at han havde mærket, hvad han skulle), fortalte de mig, at jeg var problemet, efter at tre ansatte omringede mig.

Annonce:

- Jeg går ind for, at folk gør deres job grundigt. Men det var ekstremt unødvendigt og umenneskeliggørende. Jeg rejser meget af personlige og arbejdsmæssige årsager. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

- Jeg deler ikke det her på Twitter for at få sympati. Jeg deler det, så denne gruppe mænd og ansatte ikke får lov til nogensinde at gøre dette igen mod et menneske, skriver Joseph-Day.

Lufthavnen har siden svaret på anklagerne i Fox News.

- Sikkerhedspersonalet er bekendt med anklagerne fra en rejsende, der blev undersøgt af sikkerhedspersonalet i John Wayne Orange County Airport fredag morgen. Vi kigger på sagen for at afgøre, om vores procedurer blev fulgt, og om der skal tages affære.

- Sikkerhedspersonalet er fortsat dedikeret til at behandle hver rejsende med værdighed og respekt, når de lever op til deres sikkerhedsmæssige forpligtelser, lyder det i svart.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: