Stjernen gik amok på politiet: 'Jeg kommer i din kones øjne'

Jets-receiveren Robby Anderson i store problemer efter trafik-forseelse i Florida

NFL-spilleren Robby Anderson truede natten til fredag en politimand med: 'Jeg knepper din kone... og kommer i hendes øjne.'

De ord blev kulminationen på en dramatisk biljagt i byen Sunrise, lidt syd for Fort Lauderdale, Florida.

Ifølge en stribe medier i USA fremgår det af politirapporten fra Florida, at den 24-årige NFL-spiller blev opdaget af politiet, da han blæste af sted i sin store, hvide Jaguar i et område, hvor hastigheden ikke må overstige 45 miles i timen - svarende til 72 kilometer i timen.

Ifølge politirapporten, som er fremlagt i retten i Broward County, så blev Robby Anderson målt til en hastighed på 170 kilometer i timen, mens han både kørte gennem røde trafiklys og skiftede vejbane ofte.

- Han var over det hele, som betjenten Jonathan Hennesey skriver i sin politirapport, hvor der listes ni anklagepunkter mod wide receiveren fra New York Jets. 

Robby Anderson har øjensynligt misforstået, at en wide receiever i NFL skal være hurtig på fødderne - ikke med speederfoden. Og han har bestemt også noget at lære, når det kommer til almindelig samtale.

For da Jets-spilleren var blevet bragt til standsning af betjente med pistolerne trukket, så spidsede situationen senere til, da han skulle ind i politibilen.

- Han blev anspændt og nægtede at sætte sig ind i bilen, fremgår det af rapporten.

Rapporten nævner hverken mistanke om spirituskørsel eller andre rusmidler. Selv om der ikke var rusmidler i spil, eskalerede tingene yderligere, efter den 24-årige atlet i politibilen var på vej mod arresten.

 

- Robert sagde, at når han kom ud, ville han finde min kone, kneppe hende og komme i hendes øjne. Han fortsatte med at komme med verbale trusler mod min familie.

- Baseret på hans ord så var det klart for mig, at han ville udsætte min kone for et sexuelt overgreb, står der i politirapporten.

Det er ikke første gang, at Robby Anderson er i problemer med politiet. Sidste år blev han arresteret i forbindelse med en koncert. Den sag skal for retten til marts.

Robby Anderson blev ikke draftet efter at have færdiggjort college, men han fik chancen i New York Jets, hvor han i løbet af 2016 spillede sig ind på holdet. Selv om New York Jets havde en sløj sæson 2017, så var Robby Anderson en opmuntring og toppede flere af klubbens ranglister.

Dansk NFL-gigant klar for nyt hold

Magisk afslutning: Sender modstander ud efter desperat kast

Komplet vanvid! Dette absurde touchdown går over i historien