Stjerner anholdt dagen inden kamp: Nægtede at betale monster barregning

Fire spillere fra det amerikanske fodboldhold Jacksonville Jaguars blev lørdag aften anholdt efter en våd aften i byen i London. Her nægtede de angiveligt at betale for deres dyre drinks

Jacksonville Jaguars-spilleren Barry Church ville ikke gå i detaljer om, hvad der skete lørdag aften på en bar i London. Foto: AP
Jacksonville Jaguars-spilleren Barry Church ville ikke gå i detaljer om, hvad der skete lørdag aften på en bar i London. Foto: AP

Jacksonville Jaguars-spillerne Barry Chruch, Ronnie Harrison, Jarrod Wilson og D.J. Hayden fik en del alkohol indenbords på en natklub i London i lørdags, dagen inden deres hold skulle i kamp mod Philadelphia Eagles på Wembley.

Da natten sluttede, var regningen løbet op i hele 50.000 pund (418.000 kroner, red.), skriver The Sun, og her nægtede de fire amerikanske fodboldspillere at betale den store regning, fortæller natklubben.

En kilde, som var til stede på natklubben, har fortalt The Sun, at de prøvede at forlade natklubben men blev stoppet af natklubbens sikkerhedsfolk.

Artiklen fortsætter under billedet.

Ronnie Harrison. Foto: AP
Ronnie Harrison. Foto: AP
 

Det skabte en del tumult, som til sidst resulterede i, at de fire blev anholdt af politiet. De blev dog hurtigt løsladt igen efterfølgende. Politiet bekræfter, at de har været til stede på natklubben og anholdt fire mænd.

'Vil ikke gå i detaljer'
Efter søndagens kamp mod Philadelphia Eagles var Barry Church den eneste af de fire implicerede, der talte med pressen.

- Det hele er en misforståelse. Men med hensyn til min opførsel, så tager jeg det fulde ansvar, har Barry Church sagt efterfølgende ifølge ESPN.

Se også: Stjernens kiksede joke gik galt: Blev anholdt af politiet

Church ønsker dog ikke at fortælle nærmere om, hvad der skete på naklubben.

- Jeg vil ikke gå i detaljer, men vi hang bare ud som hold. Det er det.

- Det er bare så skuffende at se, hvordan det hele eskalerede, sagde Church.

Artiklen fortsætter under billederne.

D.J. Hayden. Foto: AP
D.J. Hayden. Foto: AP

Jarrod Wilson. Foto: AP
Jarrod Wilson. Foto: AP
 

Træneren for Jacksonville Jaguars Doug Marrone har ikke givet de fire spillere nogen sportslig straf endnu.

- Vi prøver stadig at få informationer om, hvad der er sket, siger han blandt andet ifølge The Sun og fortæller, at han har talt med de fire spillere individuelt.

Om det var de moralske tømmermænd, der spillede ind, er uvist, men kampen mellem Jacksonville Jaguars og Philadelphia Eagles endte med et nederlag til Jaguars på 24-18.

Rae Carruth, 44, forlader fængslet i North Carolina efter at have afsonet 18 af 24 år. Foto: AP NFL - 23. okt. 2018 - kl. 03:27 NFL-spiller løsladt efter 18 års fængsel

Se også: Lig fundet i stjernens hjem: Politiet efterforsker muligt drab

38 kommentarer
Vis kommentarer