Superstjerne stopper karrieren: - Føler mig fanget

Indianapolis Colts' startende quarterback, Andrew Luck, indstiller overraskende nok karrieren

Andrew Luck stopper karrieren. Foto: Justin Casterline/Ritzau Scanpix
Andrew Luck stopper karrieren. Foto: Justin Casterline/Ritzau Scanpix

Foto: Nils Jorgensen/Shutterstock Premier League Fodboldkone i vanvidskørsel: Hun kunne have slået nogen ihjel

Indianapolis Colts' startende quarterback, Andrew Luck, indstiller karrieren efter syv sæsoner.

Det meddeler Luck selv på en pressekonference natten til søndag dansk tid, efter at journalist Adam Schefter fra det amerikanske sportsmedie ESPN afslørede nyheden på Twitter tidligere på aftenen.

- Jeg følte mig fanget, og den eneste vej ud var at stoppe med at spille amerikansk fodbold, siger Luck på pressekonferencen ifølge ESPN.

- Jeg har ikke kunnet leve det liv, jeg ville. Det har fjernet min glæde ved spillet, siger en tydeligt rørt Andrew Luck.

Udmeldingen kommer, blot få uger før sæsonen i den nordamerikanske fodboldliga, NFL, begynder.

Andrew Luck, der tidligere var en af sportens største talenter, har igennem sin karriere kæmpet med langvarige skader, der blandt andet holdt ham ude i hele sæsonen i 2017.

Inden sit pludselige karrierestop døjede den 29-årige quarterback med en ankelskade, der har holdt ham ude af Colts' testkampe forud for den kommende sæson.

Amerikaneren havde tre år tilbage af sin kontrakt med Colts, og kunne have indkasseret, hvad der svarer til cirka 430 millioner kroner, hvis han havde spillet alle år.

Andrew Luck stopper, og det gør ondt på fansene. Foto: Michael Hickey/Bobby Ellis/Ritzau Scanpix

 

Luck blev valgt som den første af alle spillere i 2012-udgaven af NFL-draften, hvor de bedste spillere fra de amerikanske universiteter bliver valgt til NFL, og var på daværende tidspunkt anset som et af de største quarterback-talenter nogensinde.

I Colts havde han med det samme store sko at udfylde. Kort før Lucks ankomst til holdet fra Indianapolis, havde quarterback-legenden Peyton Manning forladt holdet.

Men Luck skuffede ikke og førte i sine første tre sæsoner holdet frem til slutspillet.

Efter at have misset 2017 med en skade gjorde Luck sidste år comeback, og med flere gode præstationer lignede det, at han var tilbage i god form. Igen førte han Colts til en slutspilsdeltagelse.

Andrew Luck blev fire gange i sin karriere udtaget til Pro Bowl, NFL's All Star-kamp.

I stedet for Andrew Luck står Jacoby Brissett nu til at blive Colts' startende quarterback.

Holdet spiller sin første kamp i den kommende NFL-sæson ude mod Los Angeles Chargers 8. september.

For at triumfere i holdet.dk's Football Fantasy, kræver det list og en masse research. Foto: All over press. Sport Lær af mesteren: Sådan når du til tops med dit NFL-manager-hold

Her er nogle af de mest specielle og anderledes stadions kloden over. Foto: PR, Ron C Angle/BEI/REX/All Over Press og AP Sport Her er verdens vildeste stadions

Anden sport 26-årig quarterback får største kontrakt i NFL's historie

Cristiano Ronaldo er verdens mest kendte sportsmand, har ESPN regnet sig frem til. (Foto: AP) Anden sport Verdens 100 mest kendte sportsfolk: Hvor er Caroline og Kevin?

2 kommentarer
Vis kommentarer