Annonce:
Annonce:

Tidligere NFL-profil skudt og dræbt

Donald 'Reche' Caldwell blev 41 år

'Reche' Caldwell spillede for en sæson med Tom Brady, som regnes for en af de største NFL-spillere i historien. Foto: Morry Gash/Ritzau Scanpix
'Reche' Caldwell spillede for en sæson med Tom Brady, som regnes for en af de største NFL-spillere i historien. Foto: Morry Gash/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg NFL

Den tidligere wide receiver i NFL Donald 'Reche' Caldwell er lørdag blevet skudt og dræbt, beretter flere amerikanske medier.

Det bekræfter Caldwells mor over for TMZ, ligesom New England Patriots, som Caldwell blandt andet tørnede ud for, skriver det på deres Twitter-profil.

- Vi er dybt bedrøvede over at høre, at den tidligere Patriot Reche Caldwell er død. Vores tanker og bønner med hans venner og familie, skriver holdet i tweet'et.

Ifølge moderen var det i forbindelse med et forsøg på røveri, at hendes søn blev skudt. Det er en forklaring, den tidligere NFL-profils kæreste bakker op om. Ifølge hende sprang 'et par mænd' ud fra nogle buske og overfaldt ham.

Amerikansk politi beretter ligeledes, at der ikke var tale om en tilfældig gerning, men at Caldwell var et nøje udvalgt mål for gerningsmændene.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Annonce:

På hold med de største
Da politiet ankom til stedet, blev Caldwell fundet med to skudsår - et i benet og et i brystet. Ifølge moderen døde han af sine kvæstelser i ambulancen på vej til hospitalet.

- Han var et godt menneske, som altid smilede, siger Deborah Caldwell, Donald's mor.

- Han prøvede at hjælpe alle, han kunne. Han var typen, som gerne ville give sin trøje ud til dig, tilføjer hun til TMZ.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt gerningsmændene er arresterede.

Donald 'Reche' Caldwell havde seks sæsoner i NFL for holdene Chargers, Patriots og Redskins, inden karrieren blev indstillet i 2008 efter et fejlslagent ophold i St. Louis Rams.

Caldwell spillede blandt andre sammen med en af NFL's allerstørste ikoner, nemlig selveste Tom Brady, da han spillede for Patriots i 2006.

Han blev 41 år.

Hovedet på blokken: De får medaljer, de rykker ned

NFL-chef fordømmer racisme og indrømmer fejl efter protester

Dansk klub klager: De håber, vi lægger os ned og dør

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: