TV: Er det verdens dummeste interview?

Seattle Seahawks-stjernen Marshawn Lynch er notorisk kendt for at undgå pressen, men nu tager han det til nye højder

Se med og døm selv - Er det verdens dummeste interview?

Marshawn Lynch, eller Beastmode som han kaldes,  bliver aldrig gode venner med NFL. Han er er ellers genial på banen, men i andre aspekter har han i den grad problemer.

Siden november har han indkasseret bøder for 130.000 dollars svarende til 850.000 danske kroner. Første fik han en bøde på omkring 200.000 kroner for at tage sig i skridtet efter touchdown.

Lynch kom i fedtefadet for denne 'fejring'

Marshawn Lynch er blevet advaret af NFL. (Foto: AP) NFL NFL advarer superstjerne: Du rører ikke din diller hvis du scorer!

Derudover har han fået en klækkelig bøde for at undgå de medieaftaler, som NFL forventer, at ligaens spillere overholder.

Før Super Bowl afholdes den traditionsrige Media Day, og her mødte Marshawn Lynch kun op for at undgå de astronomiske bøder. Men den gudsbenådede runningback brillerede også ved at give de måske latterligste svar på reporternes spørgsmål.

Se det åndssvage interview i playeren øverst på siden 

Lige i øjeblikket spekuleres der i, om NFL vil stange endnu en bøde af sted mod den hårdt ramte Seattle-spiller, men det er ikke for presse(mod)arbejdet. Lynch bar en 'Beastmode'-kasket under Media Day, og den var angiveligt ikke blevet godkendt af ligaen.

'Beastmode' og resten af Seattle-mandskabet møder New England Patriots, når Super Bowl bliver spillet natten til mandag.

Tom Brady er ikke længere hovedmistænkt i sagen om for lidt luft i boldene i kampen forud for Super Bowl (Foto: AP) NFL NFL-skandale: Ny hovedmistænkt

Se Lynch i aktion her

Se højdepunkter fra sæsonen her

0 kommentarer
Vis kommentarer