TV: NFL-stjerne skuffede fælt i afgørende opgør

Peyton Manning startede godt, men formåede slet ikke løfte sit spil senere hen, da han tidligere hold Indianapolis Colt spillede sig i AFC-finalen. Green Bay Packers bookede også billet til finalen i NFC

Der var lagt op til noget af et brag, da Indianapolis Colts skulle op imod favoritterne fra Denver Broncos i kampen om at sikre sig en finaleplads i AFC.

Broncos har som bekendt Peyton Manning som stjerne-quarterback - en levende legende for Colts' fans, og den 38-årige spiller var da også fra kampens start i centrum med flere gode aktioner.

Men det varede ikke ved. Tværtimod.

Manning virkede slet ikke som sig selv herefter og var skræmmende upræcis, hvorpå Colts overtog kampen - og Colts' Andrew Luck i stedet begyndte at styre kampen.

Manning og Broncos formåede aldrig at komme tilbage i opgøret - og derfor endte det med en noget overraskende sejr til Colts med 24-13 på udebane, der bookede billet til AFC-finalen på bekostning af Broncos og en svag Manning.

Anderledes skarp var Green Bay Packers' quarterback Aaron Rodgers, da han var med til at sende sit hold i NFC-finalen med en sejr over Dallas Cowboys.

De var to af ligaens allerbedste offensive hold, der mødtes på Packers' hjemmebane, og publikum kunne glæde sig over, at Rodgers og co. formåede at slå Cowboys efter en intens kamp med 26-21.

Se højdepunkterne her:

0 kommentarer
Vis kommentarer