Annonce:
Annonce:

TV: Spiller provokerer voldsomt med jubelscene

Spillerne i NFL skal justere på deres jubelscener. Og det gør en Browns-spiller så

Annonce:
Følg NFL

Welcome to the No Fun League.

Sådan skriver nyhedssitet bleacherreport.com mandag i deres version af historien om Clevelands Browns' Andrew Hawkins, der scorede touchdown for sit hold i NFL søndag.

Det må angiveligt ikke være sjovt mere, når man scorer touchdown i den amerikanske football-liga, antyder sitet, efter Hawkins' scoring, hvor han, som tv-klippet i toppen af artiklen viser, afviste at juble - men i stedet gik mekanisk som en robot, da de seks point var i hus.

Scenen var en klar provokation af ligaen, der har indskærpet overfor spillere og hold i NFL, at jubelscener af en vis kaliber ikke er tilladt.

Eksempelvis må man ikke antyde noget, der kan synes voldeligt, så som at lade som om man skyder med et våben, man må ikke have indstuderet en dans med kollegaerne, man må ikke lave jubelscener, der indebærer seksuelle undertoner samt flere andre ting.

Annonce:

Samtidig har NFL tilføjet, hvad man gerne må, når man jubler. Det er blandt tilladt at knæle og bede, bukke for publikum og danse ukoreograferet med holdkammeraterne.

Det kostede Washington Redkins' Josh Norman en bøde for nylig, da han jublede ved at lade som om han skød med bue og pil.

En handling der blev fordømt af Washington Posts klummeskribent Dan Steinberg.

- Jeg har set min niårige datter og hendes venner lege med bue og pil. De underviser sågar i det i skolen - fuldstændig blinde for den virkelige verdens muligheder med disse djævelske værktøjer. De sælges i legetøjsbutikker, tro det eller lad være. Børn læser populære voksen-bøger med bue og pil (vi antager, han refererer til Hunger Games-serien). Så du behøver ikke fortælle mig, hvor meget vold er forårsaget af bue og pil, skriver Steinberg.

NFL's vicepræsident, Dean Blandino:

Annonce:

- Dette er ikke noget nyt. Vi vil sende holdene et bånd, hvor vi klargør retningslinjerne. Bue og pil, seksuelle undertoner, mimik af voldelig karakter...det er usportslig opførsel. Det er noget, der skal gøres noget ved, sagde han sidste uge.

Som Washington Post skriver: Medmindre NFL begynder at udskrive bøder for sarkasme, bør Hawkins gå fri.

Cleveland Browns fik i øvrigt klø hjemme på FirstEnergy Stadium af New England Patriots, der vandt 33-13. Tilbagevendte Tom Brady leverede en fortræffelig kamp for Patriots, som du kan se herunder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: