Uhyggeligt! Hensynsløs tackling sendte profil på hospital

Bengals' Vontaze Burfict kaldes 'den svinske spiller' mange steder. I nat levede han op til sit ry med et modbydeligt hit på en totalt forsvarssløs Antonio Brown, der udgik med hjernerystelse

Følg NFL

For femte år i træk måtte Cincinatti Bengals natten til søndag se sig besejret i Wild Card-runden i NFL-slutspillet.

Holdet var ellers ved at fuldføre et formidabelt comeback mod Pittsburgh Steelers, men i slutsekunderne gik det alligevel galt, og Cincinatti tabte 16-18.

Men det var ikke den spændende afslutning, der var på alle læber efter opgøret.

Det var derimod en modbydelig og hensynløs tackling fra Bengals' hårde spiller Vontaze Burfict, der gik ud over Steelers' Antonio Brown.

I slutningen af opgøret kastede quarterback Ben Roethlisberger bolden frem mod Steelers' wide receiver, men Brown formåede ikke at gribe den hårdt presset af to modstandere.

Situationen udviklede sig dog dramatisk, da Bengals' Vontaze Burfict, der er kendt for at være en svinsk spiller, smadrede ind i stakkels Brown efterfølgende, selvom det var tydeligt, at Steelers-profilen ikke havde bolden i sine hænder.

- Fuldstændigt vanvittigt af Burfict. Et uanstændigt hit. Der er nogle grimme og uhyggelige billeder, vi er vidner til, råbte TV3 Sports kommentator chokeret, da de langsomme gengivelser løb over skærmen.

- Det må komme en grænse for, hvor stort et svin, man må være. Nu må det være nok, udtalte medkommentatoren efterfølgende.

Brown måtte forlade banen og senere blev det oplyst, at han havde pådraget sig en hjernerystelse.

Burfict kommer med stor sandsynlighed til at blive straffet for den hensynsløse tackling. Det skriver flere amerikanske medier.

Se de uhyggelige billeder i videoen øverst i artiklen

Selve kampen var nervepirrende. Inden opgørets sidste quarter førte udeholdet Pittsburgh Steelers med overbevisende 15-0, men så vendte kampen på hovedet.

Med to touchdowns og et field goal bragte Cincinatti sig foran med 16-15. Desværre for hjemmeholdet blev forsøget på at lave to ekstra point afværget, og det skulle vise sig at blive dyrt.

Umiddelbart havde holdet dog fortsat alle muligheder for at bevare føringen, men i stedet for at få den sidste tid til at gå fumblede runningback Jeremy Hill.

Lige i klokkeværket! Denne jubelscene har du aldrig set før

Det gav Pittsburgh en sidste mulighed for at sikre sejren, og det klarede quarterback Ben Roethlisberger, da han førte holdet frem til field goal-afstand.

Med et spark på 35 yards blev kicker Chris Boswell helt for Pittsburgh, der nu kan se frem til at møde Denver Broncos med Peyton Manning i næste runde.

Derimod har Cincinatti fortsat ikke vundet en slutspilskamp siden 1990.

TV: Burfict nøjedes ikke kun med at smadre Antonio Brown. Se denne hårde eftertackling på Steelers' quarterback, Ben Roethlisberger

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind