Vanvittig rekord-kontrakt: Stjernen får mini-milliard

Matt Ryan har underskrevet en ny femårig kontrakt med Atlanta Falcons til en værdi af 150 millioner dollar

Foto: AP
Foto: AP

Den 32-årige quarterback Matt Ryan har underskrevet en ny kontrakt med Atlanta Falcons, der betyder, at han nu er den bedste betalte spiller i NFL.

Falcons-stjernen har sat sin underskrift på en femårig kontrakt til en værdi af 150 millioner dollar - svarende til mere end 900 millioner kroner.

Ryan er garanteret mindst 100 ud af de 150 millioner dollar.

- Matt får, hvad han har fortjent, og vi kender alle markedsværdien for quarterbacks, siger Falcons-ejer Arthur Blank til ESPN ifølge nyhedsbureauet AFP.

Med den nye kontrakt tjener Ryan i gennemsnit 30 millioner dollar om året. Det er mere end nogen anden spiller i verdens bedste liga for amerikansk fodbold, skriver NFL på sin hjemmeside.

Kirk Cousins og Jimmy Garoppolo er nummer to og tre på listen.

Det forventes, at Green Bay Packers' stjernequarterback Aaron Rodgers også snart forlænger sin kontrakt. Og mange forventer, at Rodgers til den tid vil overgå Matt Ryan som ligaens bedste betalte.

Matt Ryan betragtes som en af de bedste quarterbacks i NFL, og han blev kåret til ligaens mest værdifulde spiller (MVP) i 2016-sæsonen.

I samme sæson var han snublende tæt på at vinde Super Bowl sammen med Falcons. Holdet var således foran 28-9 i den altafgørende finale mod New England Patriots.

Patriots leverede dog et historisk comeback og vandt med 34-28 efter overtid.

Foto: All Over Press NFL Kæmpe-skandale ruller: Tvunget til strip og escort-opgaver

Sport og Spil Ligaen der rystede hele verden: Skandalernes holdeplads

6 kommentarer
Vis kommentarer